2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفت باید باهاش خوب باشی و میگه باید شوهرت بیاد ک ببینیم مشکلش چیهتنوع طلب شده

ادم مذهبی نیستم ولی معتقدم از روزی که اینستا اومده مشکلات خانواده ها بیشتر شده تنوع طلبی اقایون بالا رفته اینستا خوبه ولی بدی هاش بیشتره چون یه سری ها جنبه ندارن.

اگه مشاوره نمیاند حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که خودتون مطالعه داشته باشید برای زندگی بهتر خودتون ، شاید از بین صدتا کتاب یه راه حلی پیدا کردید اگه هم پیدا نکردید که خودتون طرز فکر و رفتارتون عوض میشه و دیگه آدم سابق نیستید. کمتر باهاشون بحث کنید کلا بیخیال بشید زندگی خودتون را بکنید ارامش را هرجوری میتونید به دست بیارید که بچه هاتون هم ارامش بگیرند 

ادم مذهبی نیستم ولی معتقدم از روزی که اینستا اومده مشکلات خانواده ها بیشتر شده تنوع طلبی اقایون بالا ...

اگه با زنای مردم نره زندگی خوبی داریم 

ولی وقتی یکی رو پیدا میکنه وای مصیبتها

اگه با زنای مردم نره زندگی خوبی داریم ولی وقتی یکی رو پیدا میکنه وای مصیبتها

دوستش دارید بجنگ وگرنه باهم زندگی کنید وبیخیالش باش

جنگیدن بعضی وقتا نتیجه عکس میده

معمولا آدما تا یه ضربه ی سنگین نخورن متوجه اشتباهشون نمیشن 

بیخیال بودن منظورم اینه تو یه خونه باشید ولی براتون مهم نباشه با بچه هات خوش بگذرون تمام وقتت را بذار برای اونا.

شرایط باباشون که فعلا اینه حداقل زندگی خوبی با مادرشون داشته باشن.

ندیدش بگیر همونجور که اون شما را ندید گرفته اون با راه غلط شما را ندید گرفته ولی شما با عقلتون ندید بگیرید و کارای غلط اون را نکنید

بیخیال بودن منظورم اینه تو یه خونه باشید ولی براتون مهم نباشه با بچه هات خوش بگذرون تمام وقتت را بذا ...

من کاری ب کارش ندارم

ولی اون همش گیر میدن

اینقدر فکرم درگیره ک بعضی چیزا یادم میره