2777
2789
عنوان

انتقال جنین

122 بازدید | 18 پست

سلام خانم ها من امروز روز 14 انتقال جنینم هستش ، 4 روز پریودم عقب افتاده ، لکه بینی هم نداشتم فقط یک‌مقدار کمر درد و دل درد در حد علایم پریود ، اما الان که بی بی چک زدم منفی بود دکترم گفته امروز برم آزمایش بتا بدم.بی بی منفی باشه یعنی واقعاً آزمایشم‌منفیه؟😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پریودام منظمه این ماه عقب انداختم بیبی چک هم منفیه ولی پری هم نمیاد عقلم به جایی نمیرسه بچه هم نم ...

گاهی پیش میاد منم معمولا ۲۸ روزه پری میشدم اما گاهی بخاطر استرس اینا تغییر میکرد.برو دکتر بنظرم

نه هیچ هاله ای ننداخت متأسفانه 😔 نمیدونم برم آزمایش یا نه. تبریک میگم بهتون مبارک باشه

میتونی دیرتر بری آزمایش بدی مثلا ۲روز دیرتر،ولی داروهاتو درست مصرف کن تا آزمایش انشاالله مثبت شدن 

گاهی پیش میاد منم معمولا ۲۸ روزه پری میشدم اما گاهی بخاطر استرس اینا تغییر میکرد.برو دکتر بنظرم

نه این ماه هم مثل همیشه بودم هیچ چیزی فرق نکرده من با استرس پریودیم جلو میوفته نه عقب به هر صورت خدا کنه باردارنباشم چون دوست دارم با برنامه ریزی باردارشم نه ناخواسته 

نظرشمام محترمه

نه این ماه هم مثل همیشه بودم هیچ چیزی فرق نکرده من با استرس پریودیم جلو میوفته نه عقب به هر صورت خدا ...

انشالله که هرچی خیره پیش بیاد. دعا کنید من باردار باشم

میتونی دیرتر بری آزمایش بدی مثلا ۲روز دیرتر،ولی داروهاتو درست مصرف کن تا آزمایش انشاالله مثبت شدن

نمیدونم والا به دکترم گفتم بی بی منفیه گفت ملاک خونه.😑

انشالله که هرچی خیره پیش بیاد. دعا کنید من باردار باشم

انشالله باردارباشی عزیزم امکانش زیاده حتی خوده منم با وجود بیبی چک منفی باز هم احتمال بارداری میدم آخه بتا برای من خیلی کند پیش میره بارداری دوقلویی داشتم بتام بعد ده روز از موعد نهصد بود درحالیکه خیلیا تک قلو یک روز بعد موعد ۲هزار واینا میشه بارداری تک قلوییم هم سه روز بعد موعد صد بود 

نظرشمام محترمه

انشالله باردارباشی عزیزم امکانش زیاده حتی خوده منم با وجود بیبی چک منفی باز هم احتمال بارداری میدم آ ...

انشا مرسی دقیقاً همین موارد داره منو امیدوار میکنه که شاید بتای منم کند پیش میره