2777
2789
عنوان

انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
نه هیچ هاله ای ننداخت متأسفانه 😔 نمیدونم برم آزمایش یا نه. تبریک میگم بهتون مبارک باشه

بنظرم برو حتما

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
نه هیچ هاله ای ننداخت متأسفانه 😔 نمیدونم برم آزمایش یا نه. تبریک میگم بهتون مبارک باشه

من فرداش رفتم 780 بود اگ اصتباه نمنم

بااینک بتام بالا بود ی هالهی خیلی کمرنگ بعد یک ربع انداخت

حتما برو ازمایش بده شاید بتات پایینه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فرداش رفتم 780 بود اگ اصتباه نمنمبااینک بتام بالا بود ی هالهی خیلی کمرنگ بعد یک ربع انداختحتما بر ...

مرسی که بهم امید میدید.توکل به خدا.فردا صبح میرم برای آزمایش

دکترم گفت روز ۱۶ انتقال برم. فردا میرم.برام خیلی دعا کنید.‌دیگه بی بی چک استفاده نکردم.امیدوارم خدا ...

انشاا... خیره عزیزم بهم خبر بده جوابشو 

مرسی که بهم امید میدید.توکل به خدا.فردا صبح میرم برای آزمایش

خیره عزیزم بهم خبر بده حتما

امروز آزمایش دادم اما منفی بود . بتام ۰.۱۱۶ بود. با دکترم مشورت کردم گفت حتماً امروز برو‌و آزمایش پر ...

نمیدونم عزیزم شاید بخاطر داروهاییه که مصرف کردی

یعنی چون امپول و شیاف پروژسترون مصرف کردم باردار نشدم؟

نه عزیزم ربطی به این نداره اتفاقا کمک میکنه