2777
2789
عنوان

لعنت ب این مریضی😭

470 بازدید | 27 پست

باردارم شدید مریض شدم 

فک کنم ریه هام عفونت کرده سرفه شدید دارم خفه میشم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم باردار بدجور مریض شدم تب و لرز و درد عضلانی و...دارم خیلی حالم بده 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
سوپ شلغم خودتو با بخار شلغم بخوووور بده

هیچ جوره خوب نمیشم امتحان. کردم 

سرم و آمپول زدم فایده نداشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠 
منم باردار بدجور مریض شدم تب و لرز و درد عضلانی و...دارم خیلی حالم بده

وای درکت میکنم خیلی سخته 🥲

دکترنرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر رفتی ؟ از مشاور آنلاین کمک بگیر داروهای مجاز رو بخور حتما فکر نکن چون بارداری نباید دارو بخوریا ، اینم می‌دونی دیگه تب برای خودت و بچه خطرناکه اگر تب کردی حتما برو سرمی چیزی بزنی 

شیر داغ و زردچوبه هم به نرم شدن گلوت کمک می‌کنه هم چون زردچوبه ضد التهاب هم هست خیلی عالیه برای رفع التهاب بدنت 

دم نوش سرخود نخور ولی آب گرم و عسل و آبلیمو تند تند بخور 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

ویروس جدیدع؟؟

نمیدونم فکر کنم چون خیلی سخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای درکت میکنم خیلی سخته 🥲دکترنرفتی

نه تازه دیروز یکم علایم داشتم فکر میکردم عطسه هام بخاطر حساسیت هست از شب خیلی حالم بد شد اصلا نتونستم درست بخوابم وقتی هم می‌خوابم کابوس میبنم 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
دکتر رفتی ؟ از مشاور آنلاین کمک بگیر داروهای مجاز رو بخور حتما فکر نکن چون بارداری نباید دارو بخوریا ...

مرسی عزیزم. 🥰 

آره دکتر رفتم سرم و آمپول داد فایده نداشت الان ۵ روزدرگیرم 

زردچوبه با آب خوردم شلغم مایعات ولی انگار ن انگار 

بیشتر میترسم ب بچه منتقل شه ویروس بدنمم یا عفونت 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40