2777
2789

ایا بچه باید برای پدر مادری که شرایط مالی ندارن دل بسوزونه؟ یا بگه میخواستین بچه نیارین.

چه تضمینی هست ادما وقتی پولدارن بچه بیارن ولی بعدا فقیر نشن؟

خانم نظافتچی ساختمان ما وقتی میاد هرهفته براش چای میبرم. امروز میگفت ۲تا پسرم شهرستان دانشگاه ازاد میخونن. ترمی ۷ تومن شهریه اوناست. یک و نیمم براشون خونه گرفتم.خداروشکر یکیش درسش تموم شده.

سوالم اینه

میشه بگیم این بچه ها باید بیشتر میخوندن تا این مادر اینقد اذیت نشه؟

یا بگیم میخواست بچه نیاره وظیفشه کار کنه براشون؟

دنیای سختیه...

پر از خیال🙂‍↔️

تو ایران پدر مادر تا زنده هستن مسئول زندگی بچه هاشونن

ولی خارج برسی به ۱۸ خودتی و خودت

اونی که میره دانشگاه بهتر نیس یه کار نیمه وقت برداره حداقل یه درصدی از هزینه ها رو خودش تقبل کنه؟؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر و مادر تا جایی که داشته باشن وظیفشونه برای بچشون خرج کنن 

ولی اینا پسر بودن و دانشجو 

دیگه حداقل می‌تونستن یه کار پاره وقت پیدا کنن شهریه خودشونو بدن نه اینکه اینقدر بی عرضه باشن مادره نظافت کنه شهریه اونارو بده

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
تو ایران پدر مادر تا زنده هستن مسئول زندگی بچه هاشوننولی خارج برسی به ۱۸ خودتی و خودتاونی که میره دا ...

این که هم ازادن هم شهر دیگه خیلی هزینه داره واقعا.

ازاد شهر خودشون بودن یا روزانه شهر دیگه خیلی بهتر بود.

دلم سوخت براش

پر از خیال🙂‍↔️

اینا که خوبه باز تو نی نی سایت خیلی ها رو دیدم انتظاراتی از خانواده شوهر دارن تموم نشدنی و غیر منطقی بگی هم میگن قول داده بودن 

من خودم ازدواج کردم فقط رو همسرم حساب کردم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
پدر و مادر تا جایی که داشته باشن وظیفشونه برای بچشون خرج کنن ولی اینا پسر بودن و دانشجو دیگه حداقل م ...

نمیدونم چی بگم

دلم گرفت.

من خودم دانشجوی روزانه بودم و تابستون کار میکردم و وام دانشجوییم میگرفتم واسه خرجی و هزینا هام از بابام پول نمیگرفتم.

شایدم ما خیلی از قضایا رو نمیدونیم.🤷‍♀️

پر از خیال🙂‍↔️

تاپیکت رو نخوندم ولی من خودم متاسفانه بچه‌ای بودم که چیزی از خانوادم درخواست نمیکردم حتی برای لباس. هروقت خودشون چیزی میخریدن استفاده میکردم و الان خییییییلی پشیمونم که چراااا از خانوادم چیزی درخواست نمیکردم و همیشه شرایط و موقعیت رو میسنحیدم و قاااااانع بودم. اگر ازشون درخواست میکردم شاید بیشتر کار و تلاش میکردن هم من عقده‌ای رو دلم نمیموند هم خودشون پیشرفت میکردن (ولی خب اونا من رو قانع بار آوردن و هنوز هم همینم و کاریش نمیشه کرد) ای کاش مادرم هم قانع و صبور نبود تا من هم مثل اون نمیشدم. کسایی که درخواست دارن از والدینشون توی زندگی مشترک هم همینجورین و همیشه بهترین‌ها رو دارن

پزشک کوچولو🩺📚

بخدا همینه پسرا سوسول شدن والا منی که دخترم دنبال کارم مامان اینا کار میکنه اونوقت اقا میره درس بخونه اونم دانشگاه ازاد که ی کار اداری بی دردسر پیدا کنه زیر کولر و بخاری بعد تا ما زنا میگیم نمیتونیم هم کار بیرون بکنیم هم کار خونه صدای این نره خرا بلند میشه که ما مردا میریم کار معدن میکنیم!

بخدا کارگر معدن صداشم درنمیاد کسی که ی متر زبون داره همین مردای کارمندی هستن که با اینکه کارشون یکسانه با همکار زنشون، بیشتر از زن حقوق میگیرن طلبکارم هستن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

دوتاشون تا یه حدی باید تلاش کنن 

خود من سال کنکور نه مشاوره داشتم نه کلاس میرفتم نه آزمون میدادم نه کتاب تست میخریدم 

اولین و آخرین کتاب تستی که خریدم سال دهم بود فقط یدونه زیست بود 

تا همین حد در توانم بود 

آخرش دانشگاه دولتی شهر خودم قبول شدم ، همون رشته ای که میخواستم ژنتیک 

ولی الان میرم داشنگاه میبینم همه همکلاسیای بومیم ماشین دارن عیر از من 

از دست پدرم ناراحت میشم ، چون موقعیت‌های خوبشو ، همرو از سر دلسوزی خراب کرده 

ولی خب بازم ادامه میدم 

میگم اشکال نداره ، همه که بابای پولدار ندارن ، خودم زحمت میکشم کار میکنم و بلخره میخرم

نمیدونم چی بگمدلم گرفت.من خودم دانشجوی روزانه بودم و تابستون کار میکردم و وام دانشجوییم میگرفتم واسه ...

اینا دیگه راحت طلبن

البته من خودمم دانشجوام و آزاد میخونم ولی شاغل نیستم چون خانواده اجازه نمیدن اجازه میدادن همین امروز یه جایی رو پیدا میکردم مشغول بشم 

دیگه وقتی خودشون اجازه نمیدن منم عذاب وجدانی ندارم بابت هزینه هایی که میکنن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿