2777
2789
اینکه بعد ازدواج تنها میشی یه واقعیته😁ولی بنظرم جالب نیست از اولش اینجوری گفتن ک من خوشم نمیاد تو ه ...

از اول مشخص کرد دیگه که ببین منم هیچ رفیقی ندارم بیرون نمیرم با کسی گفت داشتم زیاد میرفتم ولی میزارم کنار شما ام همینکارو کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من که با دوستای مجردیم رفت و امد دارم و همیشه یا میان‌خونمون یا میریم بیرون و اونا مجردن و فقط من متاهلم و دو سه تا دوست همسرم داره که متاهل هستن و با اونا هم میشه میریم بیرون و کافه و اینا … بنظرم واقعا نیازه و نمیشه تنها بود

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

از اول مشخص کرد دیگه که ببین منم هیچ رفیقی ندارم بیرون نمیرم با کسی گفت داشتم زیاد میرفتم ولی میزارم ...

خب از جوگیری های و تصمیم گیری های الکی قبل ازدواجه،یجورایی شاخ و شونه کشیدنه😁

به مرور کمرنگ میشه

بیخیال باش 

امیدوارم😂

من خودم زیاد آدم ارتباطی نیستم خیلیم سختمه ارتباط برقرار کردن مخصوصا با آدمای جدید ولی هیچوقت از همسرم ک تقریبا نقطه مقابل منه همچین درخواستی نداشتم ،خودمم ازدواج کردم شهر غریب از صلح تا شب تهناااام😪 دار و ندار هم ی دوست دارم برا دوره دبیرستانمه ک از اونم دورم🥲