2777
2789

۲۳ سالشه از من چند سال بزرگ تره ازدواج کرده امروز خونمون بود قبلش سره به موضوعی بحث کرده بودم باهاش چون حسوده 

سره سفره هی ادا اطفار در می‌آورد گفتم چته عقده داری بحث و کشید به اینکه نزاررررر بگمشااا دهن من و باز نکنا همش تکرار میکرد 

(منظورش اینه نزار بگم رل داری )منم تو دلم میگفتم نمیدونی مامان میدونه هاااا نمیدونیییاااا 

والا حسود خونمو کرده تو شیشه بابامم هی میگفت الله اکبر چی و میخوای بگی واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنی 

همش حس میکنم چون خودش ازدواج کرده به من حسودیش میشه با اینکه خوشبخته یه چیزی میگیرم حسودی و از تو چشاش میبینم🚶‍♀️💔

کاربری دست دو نفر میباشد🌱

وای چ خواهر عجیبی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعواهای خواهرانه؟! 

یا حسادت ؟! 

سوال این است ! 

بعید میدونم حسادت باشه 

فقط چون ازدواج کرده هنوز احتمالا جوگیرِ ازدواجه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خسته شدم از بس تیکه پرونده و زیرآبمو زده و برام خراب کرده مستقیم و غیر مستقیم

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
دعواهای خواهرانه؟! یا حسادت ؟! سوال این است ! بعید میدونم حسادت باشه فقط چون ازدواج کرده هنوز احتمال ...

بابا خواهر زاده دارم بچش۱ سالشه 

همش حس میکنم چون خودش سن من ازدواج کرده و من الان مجرد و در حال تفریح یا بیرون رفتن با دوستام میبینه حسودی میکنه

کاربری دست دو نفر میباشد🌱

یچیزی بگم

اون فقط تو ظاهر خوشحال و راضیه.مطمئن باش یه مشکلی باهمسرش داره

بعدا یا اگه به پیامهاشون سر بزنی متوجه میشی

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند