2777
2789
عنوان

ارشدم حوصله درس ندارم😔

74 بازدید | 9 پست

الان پایان نامم مونده اصلا حوصله ندارم

الان نامزدم و اوج مهمونی و خریدامونه

بهمن عقدمونه وشهریور عروسی

دوست ندارم وسط اینا بشینم پای درس

دوسم ندارم بمونه برای بعد عروسی و زمانی که رفتم خونمون😔

خدااااایا چکار کنم یه انگیزه بهم بدید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرتبطه،مهندسیهاخه حوصله ندارم از اول واحد پاس کنم که

خب پس اگه حوصله نداری

تمومش کن 

البته ک سخته چون به هرحال زندگیت وارد یه فاز دیگه هم شده اما به این فکر کن که تا جایی که میتونی تو خونه ی پدر تکلیف درست رو معلوم کن هرچقدرم شوهرت خوب باشه اینجوری بیشتر به نفعته

منم مثل خودتم تا حدودی با این تفاوت که من کارشناسی هستم و متاهلم و سر خونه زندگیمم و اصلا حوصله درس ندارم همش میزنه به سرم برم انصراف بدم یا انتقالی بگیرم بیام دانشگاه پیام نور ادامه بدم درسمو اما پیام نور بدرد نمیخوره از طرفی هیچی هم نخونی نمره میگیری 

الان من تو چهارده روز این ترم ده تا امتحان فاینال دارم الان چهارتاش مونده که بدم شیشتاشو دادم از این شیش تا فک کنم دوتاشو فقط قبول شدم 

این هفته شیشتا امتحان فاینال دارم دیگه دارم می‌ترکم از بی خوابی و افتادن و فشارشون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
منم مثل خودتم تا حدودی با این تفاوت که من کارشناسی هستم و متاهلم و سر خونه زندگیمم و اصلا حوصله درس ...

اه خیلی بده از خرید برمیگردم خسته کوفته تازه باید لپ تاپ روشن کنم یا سریع مهمونی تموم کنم چون درس دارم

اه خیلی بده از خرید برمیگردم خسته کوفته تازه باید لپ تاپ روشن کنم یا سریع مهمونی تموم کنم چون درس دا ...

منم پارسال که نامزد و عقد بودم عین خودت بودم 

ولی الان احساس میکنم شرایطم سخت تر شده آخه تو چهارده روز ده تا امتحان بدم خیلیه واقعا تو یک هفته شیشتا امتحان واقعا زیادیه مهم نمی‌کشه فراموشی گرفتم دیگه این روزا از کمبود خواب

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛