2777
2789
عنوان

بیاید بگم پسر عوضی چیکار کرد

179 بازدید | 10 پست

دو روزه هیچ خبری ازش نیست گوشیشو خاموش کرده رفته بعدم که بیاد تو گوشی کلی طلبکار میشه که تو این دو روز نگران من نشدی حالم بهم میخوره ازش رفیقم‌زنگ زد خانوادش کاملا ناشناس همه شاد و شنگول بودن بعد رو من تلفنو خاموش کرده دو روزه منم اول فکر کردم واقعا بلایی سرش اومده کلی پیام دادم زنگ زدم الان خیلی پشیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اعصابم خرابه کات رو ک حتما میکنم‌ولی الان ب دلداری نیاز دارم

من اصلا تو دلداری دادن خوب نیستم اما به مرور حالت بهتر میشه حتما کات کن و انرژی و وقتت رو بذار روی خودت

بهتره به این فک کنی که یه همچین ادمی نتونه ذهنتو تحت کنترل خودش دربیاره و شبتو خراب کنه ، زندگیت بیشتر از اینا ارزش داره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

چون با خونوادش دعواش شد بعد بیخودی پاچه منو این گرفت این وسط ک حرصشو سر من خالی کنه بعد زده خاموش کر ...

من ک نمیدونم چطور پسریه ولی خانوادش چرا نباید اهمیت بدن اخه.وایسا گوشیو روشن کرد باهاش حرف بزن دلیل قانع کننده ازش بخواه ممکنه حق با اون بوده باشه درسته ک کارش درست نبوده ولی یکمم گناه داره از یور قضیه