2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا گریم گرفته

166 بازدید | 11 پست

بخاطر دهن بین بودن شوهرم و دخالتای مادرش

ما داریم خونه میسازیم و همه چی باید با نظر مامانش جلو بره

باورتون میشه من الان سره ی سینک ظرفشویی از ۶ صبه بغض کردم و فکری شدم؟چون اول سینک ازاین سنگیا انتخاب کردم الان پشیمون شدم میخام استیل بردازم

چون ۸ تومن بایذ بزاریم روش مامانش نمیزاره عوض کنیم کلا اعصابم خورده ازاینورم جاهایی ک شوهرم ب حرفش باشه دیگ بشکن میزنه و تو کل کارای دیگمم دخالت میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو با ناز کردن، مخ شوهرتو بزن. مثلا یه بار عکس سینک نشون بده با ناز و عشوه و یکم بچگونه بگو وای این سینک ها رو ببین چقدر خوووشگلن😍 اگه جواب نگرفتی، اصلا کم نیار و به روی خودت هم نیار. دفعه بعدی خیلی مهربونه اما منطقی دلایل انتخاب سینک استیل رو بهش بگو. مثلا بگو درسته که قیمتش از اون یکی یکم بیشتره اما انگار سرمایه گذاری کردی و پولتو دور ننداختی. بگو اگه تو سنگی میخوای، باشه بخر اونم خوشگله اما اون به دلیل و به این دلیل زود خراب میشن و رنگ میگیرن و فلان. بعدا خراب شد، باید عوض کنیا(با حالت لبخند و شیطنت و یکم دستوریه ناز بگو جمله آخرتو) . بعد دوباره جدی بگو من به فکر جیبتم که میگم. میگم اون پول رو میدی، دو روز بعد خراب نشه. و بعد بگو بازم در نهایت تو تصمیم بگیر عزیزم.