2777
2789

سلام بچه ها کسی تاحالا ازین سایت (دکتر دکتر) نوبت اینترنتی گرفته؟

میخوام ببینم اعتبار داره یا ن اگه نداشته باشه کل برنامه هام میریزه به هم

من نوبتو ثبت کردم پیامکم رو گوشیم اومد اما میخام ببینم اعتبار داره یا ن 

هزینه ای دریافت نکرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معتبرهاما من بیشتر از پذیرش 24 میگیرم

من خودم همیشه از پذیرش ۲۴ میگرفتم اما همزمان یه دکتر توی پذیرش ۲۴ نوبت نمیگرفت توی این سایت ثبت کرد با این که مکانش و دکترش یکیه 

من خودم همیشه از پذیرش ۲۴ میگرفتم اما همزمان یه دکتر توی پذیرش ۲۴ نوبت نمیگرفت توی این سایت ثبت کرد ...

نگران نباشید معتبره 

اخه دیدم چند روز پیش یه دکتری نظر سنجی گذاشته بود که کجا ثبت کنم بیماران راحت ترن دکتر دکتر و نوبت دات آی آر بود تو گزینه هاش. 

خیلی نگرانید فردا زنگ بزنید مطب بپرسید خیالتون راحت بشه. 

معجزه کن صبر مرا 

اتفاقا منم واسه مادر شوهرم تو همین سایت نوبت گرفتم تلفن گویا مطبش میگه برین سایت دکتر تو ، پذیرش ۲۴ ، نوبت دات آی ار...

ولی تا زدم گوگل دیدم سایت دکتر دکتر هم نوبت دهی داره و ساعتش زود تر از اون سایت هاس اون سایت ها ساعت های زودترش پر شده بود...

از همین دکتر دکتر نوبت گرفتم ۵۰ تومن هم پرداخت کردم ولی میترسم الکی باشه کللللی استرس دارم

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
اتفاقا منم واسه مادر شوهرم تو همین سایت نوبت گرفتم تلفن گویا مطبش میگه برین سایت دکتر تو ، پذیرش ۲۴ ...

معتبر بود عزیزم؟

منم الان نوبت گرفتم از دکتردکتر

در صورتی که همون دکتر تو سایت پذیرش ۲۴ و چندتا سایت دیگه برا اون روز وقت نداشت ولی تو سایت دکتر دکتر وقت داشت 

هزینه هم فقط ۱۵ تومن پرداخت کردم 

نوشته بود ویزیت و توی مطب میگیرن 

من خودم همیشه از پذیرش ۲۴ میگرفتم اما همزمان یه دکتر توی پذیرش ۲۴ نوبت نمیگرفت توی این سایت ثبت کرد ...

دقیقا منم الان برا یه دکتر میخواستم وقت بگیرم پذیرش ۲۴ وقت نداشت ولی دقیقا همون روز و همون دکتر توی سایت دکتر دکتر نوبت داشت 

الان نوبت و گرفتم موندم معتبره یا نه 

چون دکتری که نوبت گرفتم برا یه شهر دیگس و میترسم بریم بگن شما که وقت نگرفتین🥲