2777
2789
عنوان

دقت کردین بوی بدن

264 بازدید | 30 پست

دقت کردین بوی بدن هرکسی فرق میکنه عرق و اینا نیستا انگار بوی پوسته روی لباسا و‌ایناش هست ؟

از من خودم‌نمیفهمم ولی حس‌میکنم بوش بده از نگاه و‌ی سری چیزای اطرافیانم حس‌کردم 

همیشه از زاج سفید و اسپری و بادی اسپلش استفاده مسکنم باز حس‌میکنم از بوی بدنم بقیه اذیت میشن 

نمیدونم وسواسه یا چی دارم‌دیوونه میشم

درحالی ک دوستم قسم‌میخوره میگه بو‌ نمیدی و‌خیلی ام‌ رکه 

اللهم عجل لولیک الفرج ❣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مام صابونی رکسونا بزن به جاهایی که زیاد عرق میکنه زیر بغل و...

اصلا عرق نمیکنم قضیه اینه هر روز هم‌دوش میگیرم

تا حالا نشده بوی عرق بدم وسواسم حتی روبالشی و‌پتوهامو بعد پریود میشورم همش 

اللهم عجل لولیک الفرج ❣

فقط مام مای 

تا دوروز بو گل میدی 

بعدش باید بری حموم

من خیلی راه امتحان کردم ولی هیچی جواب نیس

اگرم خیلی عرق میکنی و بوش غیر عادیه دکتر برو یا بوتاکس تزریق کن

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

من همسرم بوی بدنش فوق العاده است🥺ادکلن اینا که میزنه دیگه فرق میکنه

ولی اره مادرشوهرمن همیشه میگه هرکسی بوی بدنش فرق داره

حتی گاهی بوی بدن آدما با عطرا که مخلوط میشه واقعا خوشبوعه یا برای بعضیام بد بوعه

توصیه منم به شما اینا هر روز دوش بگیری

باشگاه اگر میری قبل و بعدش دوش بگیر

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

وسواسی

پس چرا هر دفعه ی رفتار از اطرافیانم‌میبینم 

مثلا کنارم‌یکی‌نشسته پا میشه میره اونور‌میشینه تو‌کتابخونه 

یا مثلا یکی‌گفت اتاق بوی خاص میده درحالی ک‌من‌بودم‌ اونجا اون‌ مدت

یا ی بوی خاص از وسایلم‌ هست 

البته من‌ بویاییم‌ب شدت قویه ولی باز میگم‌ شاید بو میدم‌ و‌ خودم‌ حس‌ نمیکنم

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
من همسرم بوی بدنش فوق العاده است🥺ادکلن اینا که میزنه دیگه فرق میکنهولی اره مادرشوهرمن همیشه میگه هر ...

هر روز دوش‌میگیرم‌ گردن ب پایین ی روز درمیون موهام‌میشورم اسپری‌و‌ بادی اسپلش هم‌میزنم دوست صمیمیم‌میگه بو‌ نمیدی یا میگه بو‌ شکلات میدی (بادی اسپلشم‌)

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
پس چرا هر دفعه ی رفتار از اطرافیانم‌میبینم مثلا کنارم‌یکی‌نشسته پا میشه میره اونور‌میشینه تو‌کتابخون ...

نه عزیزم ربطی به تو نداره 

بعضی فضاها بوی نم دارن یا یه بوهای خاص

به خودت نگیر راحت باش وقتی میگی غرق مام و اسپری هستی

فقط مام مای تا دوروز بو گل میدی بعدش باید بری حموممن خیلی راه امتحان کردم ولی هیچی جواب نیساگرم خیلی ...

اصلا عرق نمیکنم هیچوقت🫠

منظورم پ

بوی پوست بدنه یکیو‌ بغل‌ میکنی میبینی بوی خاص میده ک‌مخصوص‌خودشه 

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
نه عزیزم ربطی به تو نداره بعضی فضاها بوی نم دارن یا یه بوهای خاصبه خودت نگیر راحت باش وقتی میگی غرق ...

چیکا کنم ب خودم‌نگیرم

چوت‌وسواس فکری دارم هرکس هر حرکتی‌ میزنه حس‌میکنم‌منظورش‌منم اصلا عزت نفس ندارم 🥲

اللهم عجل لولیک الفرج ❣

واقعا بوی بدن از کجا نشأت میگیره؟ یه چیز جالب بهتون بگم. من چند روز بود با شوهرم قهر بودم. بعد از یه هفته بغلش کردم، بوی بدنش تغییر کرده بود. یه روز بغلش کردم،بوی بدنش برگشت به حالت قبلی. واقعا یعنی من روی بوی اون تاثیر دارم؟ خیلی عجیب بود برام