2777
2789
عنوان

دقت کردین بوی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 30 پست
چند نفر بهم گفتن بوی بچه میدی قسمت گردنم کسی بغلم کنه و بو بکشه کاملا متوجه میشع خیلی دوست دارم

راهنمایی بودم‌دوستم‌سر صف همیشه بغلم‌میکرد میگفت گردنت و‌پشت گوشت بوی بچه میده ولی الان....😷😭

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
اصلا عرق نمیکنم هیچوقت🫠منظورم پبوی پوست بدنه یکیو‌ بغل‌ میکنی میبینی بوی خاص میده ک‌مخصوص‌خودشه

بنظرم اون نمیره هیچ وقت بوی آزاردهنده ای هم نیست 

دقت کردی هر خونه ای یه بویی میدی 

اون بوی افراد خانواده‌س شدتی ندارن و آدم اذیت نمیشه 

اما بوی کثیفی بده یه چیز دیگس

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا بوی بدن از کجا نشأت میگیره؟ یه چیز جالب بهتون بگم. من چند روز بود با شوهرم قهر بودم. بعد از یه ...

کاش من‌بفهمم میترسم بو‌ بدنم‌بد باشه و آینده ب مشکل بربخورم 🥲 

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
چیکا کنم ب خودم‌نگیرمچوت‌وسواس فکری دارم هرکس هر حرکتی‌ میزنه حس‌میکنم‌منظورش‌منم اصلا عزت نفس ندارم ...

باید بری پیش مشاور و روانکاو 

ببین آدما توو یه مراحلی از زندگیشون همچین حسایی رو تجربه میکنن

یکی وسواس تمیزی پاکی داره یکی وسواس فکری و و و

اصلا غصه نخور و فکر نکن فقط خودت اینجوری هستی

باید کمک بگیری که از این بحران‌ عبور کنی

بنظرم اون نمیره هیچ وقت بوی آزاردهنده ای هم نیست دقت کردی هر خونه ای یه بویی میدی اون بوی افراد خانو ...

اگر بد باشه و‌یکی‌حس‌کنه چی 

تو‌ خوابگاهمون ی دختره بوی بدنش ب شدت قوی و‌تنده هر وقت میرم‌ سالن مطالعه اون باشه نمیتونم بشینم‌حتی درحاای ک‌بقیه میشینن کنارش و...

اونوقت من جایی میرم‌ کسی‌کنارم‌نمیشینه حس‌میکنم شاید منم بو‌ بدم 🥲

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
هر روز دوش‌میگیرم‌ گردن ب پایین ی روز درمیون موهام‌میشورم اسپری‌و‌ بادی اسپلش هم‌میزنم دوست صمیمیم‌م ...

حساسی ول کن

منم همش رو دستام حساسم حتی با دستکشم که مرغ بشورم باید با وایتکس دستامو بشورم ولی تا دو روز هی بو میکشم ببینم بو میده

بشدت بدم میاد بو بده

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزیزم بوی بدن هرکس متفاوت و خاصه. چرا باید بد باشه آخه ؟ به نظرم تو بوی گل میدی😍

نمیدونم 

اگر‌ خوبه چرا ی مدت پشت سرهم ی چیزایی‌میشه ک‌برداشتم‌ اینه بوم بده 

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
چه اتفاقاتی افتاده عزیزم ؟

مثلا‌ کتابخونه چن نفر‌کنارم‌نشستن و‌جاشونو عوض‌کردن 

یا یکی‌ اومد تو‌اتاقمون و گفا ی بوی خاص میده درحالی ک من اونجا بودم فقط 

پتوهام بعد ی مدت بو‌میگیره اگر‌ نشورم هر ماه یا ی ماه درمیون 

یا یکی‌ گفت خوبه اسپری‌خوشبو‌کننده بخریم برای واحدمون 

ولی‌بوی‌چادرمو‌دوس دارم‌ کاش اگر بدنم‌بو‌میده بوی چادرمو‌بده 🥲🥺

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
مثلا‌ کتابخونه چن نفر‌کنارم‌نشستن و‌جاشونو عوض‌کردن یا یکی‌ اومد تو‌اتاقمون و گفا ی بوی خاص میده درح ...

خب شاید هورمون هات ریخته به هم. نمی‌دونم توی نت تحقیق کن. بعضی هورمون ها باعث میشن آدم بوی بد بگیره.

خب شاید هورمون هات ریخته به هم. نمی‌دونم توی نت تحقیق کن. بعضی هورمون ها باعث میشن آدم بوی بد بگیره.

نمدونم اگر از منه چرا خدم حس نمیکنم و دوستمم میگه بو نمیدم حساسم 🫠

اللهم عجل لولیک الفرج ❣