2777
2789

صبحتون بخیر..

خانوما پسرم ٧ماهشه و اصلا سرما نخورده چند روزی بود بینیش ی کوچولو کیپ میشد با فین گیرم خالی نمیشد اومدم اسپری سدیم کلراید گرفتم روزی دو سه بار براش میزدم ک بینیش خوب شه حالا از وقتی ک اینکارو کردم گلوش افتضاح خلطی شده دو شبه ک همش از خواب میپره و میاره بالا ک خلطش بیاد انقدر اورده بالا ک گلوش زخم شده امروز بردمش دکتر ی اسپری دس ویوا داده و سیتریزین دیگه هیچی کسی بچش اینجوری بوده بهم بگه چیکار کرده ک خوب شده؟؟؟ همش میترسم خفه نشه تو خواب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به احتمال زیاد ریفلاکس داره. البته از آلرژی هم می‌تونه باشه...

رفلاکس و ک داره بهش امپرازول میدم ولی گلوش خلطی شده با این کارم کامل مخاط بینیش رفته تو گلوش دستم بشکنه خواستم بینیش خوب شه خرابش کردم

زخم شدن گلوش قطعا مربوط به ریفلاکسه هیچ ربطی به خلطه نداره . اتفاقا قطره کارشو درست انجام داده خلط رو اورده بالا تا تخلیه بشه ‌. وقتی تخلیه میشه بچه اروم میشه سینه اش . و اگر تخلیه نمیشد دور از جون بچه مستعد عفونت ریه میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
لطططفا کسی راهکاری داره بهم بگه بخدا خودمم سه شب تا صبح نمی خوابم میگم خفه نشه تو خواب

عزیزم خیلی کوچولو هست فقط متخصص میتونه نظر بده . چیزای ساده که به ذهنم میرسه یکی این که روی سر بخاری یا شوفاژ اتاقش یه کتری اب بذار تا هوا خشک نشه و این که یکمی زیر سرش و قسمت کتف و شانه هاشو بلند تر بگیر با زاویه بخوابه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زخم شدن گلوش قطعا مربوط به ریفلاکسه هیچ ربطی به خلطه نداره . اتفاقا قطره کارشو درست انجام داده خلط ر ...

اخه خلطشو نمیتونه بیاره بالا مدامم بد میاره بالا ک این خلطه در بیاد ولی در نمیاد نمیدونم چی بهش بدم ک حداقل این خلطارو بیاره بالا 

پارسال یک ده روز دخترم همینطوری و بلکه وحشتناک تر شد فقط ۱۰ ماهش بود خفه میشد سیاه میشد دکتر آموکسی کلاو داد یکهو دیدم تمام بدنش صورتش تاول قرمز شد حساسیت دارویی داشت وای خدایا خیلی خیلی بد بود وحشتناک

عزیزم خیلی کوچولو هست فقط متخصص میتونه نظر بده . چیزای ساده که به ذهنم میرسه یکی این که روی سر بخاری ...

بردمش دکتر اطفال فقط سینشو با گوشی معاینه کرد گفت چیزی نیست حتی گلوشم نگاه نکرد ی سیتریزین داده با ی اسپری ولی خلط که با شربت سیتریزین ک در نمیاد