2777
2789
عنوان

جهیزیه

253 بازدید | 28 پست

بچه من تازه می‌خوام کم کم شروع به خرید جهزیه کنم بنظرتون همه وسایل آشپز خونه باید یه!؟ مارک باشه یا ن فرقی نمی کنه یکی منو روشن کنه !منظورم همه رو از یه برند بگیرم یان 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قهوه ساز مثلا می‌خوام نوا بگیرم؛ چیز های دیگه رو هم باید همین مارک بگیرم ؟؛

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
نه از هر برند هرچیش که خوبه

آها اوکی گلم خیلی ذهنم درگیر بود😂🤦می گفتم ی وقت بد نباشه 

من یه مدت تو کار لوازم خانگی بودم هر برندی ممکنه یه چیزش خوب باشه و به استفاده خودتم بستگی داره مثلا اگه میدونی یه وسیله بیشتر استفاده میکنی برند خوب و اگه کمتر برند متوسط در ول رنگش مهمتره 

من همه رو دوو گرفتم ب نظرم شیک تره ی مدل بگیری ولی در بخواهیه اجباری نیست

خوب همون فروشند می‌گفت مثلا ی مارک خردکنش فقط خوبه اما مثلا ساندویج ساز همون مارک ضعیفه 

من یه مدت تو کار لوازم خانگی بودم هر برندی ممکنه یه چیزش خوب باشه و به استفاده خودتم بستگی داره مثلا ...

منم از فروشنده همینو شنیدم اما میگم زشت نباشه !!بنظرت خردکن! میشه بگی بهترین مارک چیه بگیرم 

نبابا اصلا مهم نیست از یک برند باشه

اوکی عزیزم مثلا وسایل بزرگ می‌خوام ال جی بگیرم چون مادرم خیلی راظی اما وسایل کوچک نمیدونم چ مارک های بگیرم 

منم از فروشنده همینو شنیدم اما میگم زشت نباشه !!بنظرت خردکن! میشه بگی بهترین مارک چیه بگیرم

نه بابا زشت چیه برا کسی مهم نیس این چیزا خودمون داریم بزرگش میکنیم .خرد کن بوش ولی خب گرونه به نظرم بزن دیجیکالا نظرهارو ببین برندای مختلف رو ببین چقد خرید کردن و نظر مثبت چقده خیلی آمار خوبی میده