2777
2789
عنوان

شوهرم بهش برخورد جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 38 پست
والا شوهر من ک دست بزن نداره دیوونه شدم از دستش همش میگم چرا خر شدم ادامه دادم چرا موقعیت خوبمو رد ک ...

به من میگه واسه پول منو میخوای 

حالا بهت بگم هیچی نداره 

یه حقوق کارمندی داره که از اول عقد تو فشار بودیم 

باورت نمیشه کاش منم عاقل بودم با خواستگار پولدارم 

ازدواج میکردم به خدا حداقل می‌تونستم مهریه بگیرم 

الان چی با این آدم آس و پاس 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک آزمایش اسپرم بده ببین اصلا بچه دار میشه این آدم یا نه

گفت تو مجردی دادم بهم گفتن احتمالش کمه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

به من میگه واسه پول منو میخوای حالا بهت بگم هیچی نداره یه حقوق کارمندی داره که از اول عقد تو فشار بو ...

بازم بچه نداری جلویی.بچه ی قفل هزار کیلویی ب پات تو الان میتونی بعد طلاق سر کار بری تو جامعه باشی حتی با ی مرد مجرد ازدواج کنی ولی من با بچه کی سراغم میاد زن طلاق زن مرده سن بالا و....

تو هنوز اول راهی خودت به خودت کمک کن

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
بازم بچه نداری جلویی.بچه ی قفل هزار کیلویی ب پات تو الان میتونی بعد طلاق سر کار بری تو جامعه باشی حت ...

از این میسوزم با همه نداریش کنار اومدم 

با همه نداریش و  مشکلات مختلفش ساختم 

جوابم الان شده این 

از این میسوزم با همه نداریش کنار اومدم با همه نداریش و مشکلات مختلفش ساختم جوابم الان شده این

منم اینکارا رو کردم و میکنم ولی ابنو بدون کسی قدر ی خوبی ندونه عمرت بزاری پاش خوبی کنی قدر دان نیس

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
منم اینکارا رو کردم و میکنم ولی ابنو بدون کسی قدر ی خوبی ندونه عمرت بزاری پاش خوبی کنی قدر دان نیس

دقیقااا پس آدم باید قدر خودش رو بدونه و 

با یه آدم حسابی و پولدار وصلت کنه 

گفت تو مجردی دادم بهم گفتن احتمالش کمه

خدا لعنت کنه همچین آدمایی که تو ازدواج سر طرف مقابلو کلاه میذارن نمیگه اونم آدمه حق داره خوش زندگی کنه.اگه هم کتک میزنه هم بچه دار نمیشه جوونیتو نذار به پاش