2777
2789
عنوان

بیایین درباره امام زمان حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 68 پست
چرا من بی تفادت شدم نسبت بهشون شاید مشکل من حاد ترازشما باسه

شاید نمیدونم... 

ولی من به هرجی بگی توسل کنم 

چندین بار کربلا و مشهد رفتم

هر ختمی بگی

ولی نشد بعد 6سال نشد 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
شاید نمیدونم... ولی من به هرجی بگی توسل کنم چندین بار کربلا و مشهد رفتمهر ختمی بگیولی نشد بعد 6سال ن ...

من مشکلم بچمه هیچ دردی بالاتر از رنج و بیماری بچه نیست

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول حق همچنینمنم دوس دارم تا زندم این اتفاق بیفته ❤

تصورش هم قشنگه 

چه برسه به دیدنش 

ان شاء الله ببینیم با چشم هامون🤲❣️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
من مشکلم بچمه هیچ دردی بالاتر از رنج و بیماری بچه نیست

💔💔💔💔

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
باهاس قهرم حاجتم نداد

منم حاجت دارم

گاهی سختیا و مشکلات اینقده پاپیچ زندگیم میشه که نمی‌تونم پیش برم و واقعا تللللخ میگذره

وقتی با امام زمان یا حضرت زهرا دردودل می‌کنم حالا مشکلاتم نمیدون در چه حد حل میشه اما همینکه آرامش میگیرم، اون آرامشه از همه چیز برام بااهمیت تره

من این دو ساله که با بیماری بچه‌م دست و پنجه نرم می‌کنم و هربار با یاد این عزیزان هیت که آرام میشم امید ب زندگیم بالا میره و آنقدر سبک میشم که اگه خدا دوبال بهم بده پرواز می‌کنم

شاید نمیدونم... ولی من به هرجی بگی توسل کنم چندین بار کربلا و مشهد رفتمهر ختمی بگیولی نشد بعد 6سال ن ...

شاید خواسته هاتون نامعقول بوده چون من مشکلی داشتم رفتم مشهد بعد ۴۰ روز قسمتم کربلا شد و مشکلم خیلی خیلی بهتر شد الانم شکر خدا 

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
منم حاجت دارمگاهی سختیا و مشکلات اینقده پاپیچ زندگیم میشه که نمی‌تونم پیش برم و واقعا تللللخ میگذرهو ...

منم مشکلم بیماری دخترمه تازه متوحه بیماریش شدم😭😭😭بیماری بچه شما جیه؟

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

شاید خواسته هاتون نامعقول بوده چون من مشکلی داشتم رفتم مشهد بعد ۴۰ روز قسمتم کربلا شد و مشکلم خیلی خ ...

نه اصلا نامعقول و محالم نبود

بله منکر این نیستم حاجت میدن که

گفتم من حاجتمو نگرفتم

حس من نسبت به امام زمان اینه که ایشون ما رو خخخخیلی دوس دارن. اینقده دوس دارن که شرمنده این همه محبت ...

چقدر قشنگ گفتی 🥺❤️

منم وقتي باهاش حرف میزنم 

میفهمم که حرفامو گوش میده

مثل یه دوست مهربون 

مثل یه پدر دلسوز هستت 💖

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
نه اصلا نامعقول و محالم نبودبله منکر این نیستم حاجت میدن کهگفتم من حاجتمو نگرفتم

نگفتم که منکر شدی ولی بعضی وقتا خواسته هامون نامعقوله منم خیلی چیزا رو حاجت نگرفتم شاید برام بهتر بود که نشه اما خب ما بنده ایم و صلاح رو خودش میدونه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
حاجت منم ندادن چقدر دعا کردم توسل چندسال هنوز بهت زدم میکفتم حتما میشه جوابمو میدنولی قهر نمیتونم ب ...

ان شاء الله حاجت دلتون برآورده بخیر بشه 🤲

حکمت خیلی از اتفاقات خوب و بد زندگی رو نمیدونیم 

شاید به صلاح نیست

ان شاء الله تو زمان مناسب اتفاق بیفته

هر وقت صداش کردم جواب داد

🥺❤️

نگفتم که منکر شدی ولی بعضی وقتا خواسته هامون نامعقوله منم خیلی چیزا رو حاجت نگرفتم شاید برام بهتر بو ...

اوهوم حرفت درسته

منتها چون ما بنده ایمم درکش سخته برامون حکمتش چی بوده

منم دارم خودمو جمع میکنم ومیخام  فراموش کنم یه روزی چه خواسته ای داشتم و راضی باشم به شرایط زندگیم

اوهوم حرفت درستهمنتها چون ما بنده ایمم درکش سخته برامون حکمتش چی بودهمنم دارم خودمو جمع میکنم ومیخام ...

انشاءالله خیره