2777
2789
عنوان

دخترا تاحالا شده خواستگاری بیاد که عاشقش بشید اما اونها گفتن نه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل دختر عاشقش نشدی

این یه حس زود گذره

عشق ینی دیگه هیچ کسی به چشمت نیاد

شما الان یه خواستگار با شرایط بهتر از قبلی بیاد فکر میکنین عاشق شدین دوباره

نگران نباش حتما صلاحت بوده

درضمن درمورد عدد مهریه ای که میگی پدرت گفته خوب کرده به نظرم

من خودم زخم خورده ساده گرفتن مهریه و طلا و لباس و بقیه مسائل عقدم

تو زندگی هم خیلی از خودگذشتگی کردم

تهش دارم جدا میشم

کاش همون اول سر مهریه کوتاه نیومده بودیم و اوتاهم گورشونو از زندگیمون گم میکردن و الان آینده من تباه نشده بود

چُم چی بگم🤷

چه رقمي بابات گفت؟ آره یه چیزایی بعدا آدم میفهمه

۸۰۰ تا

اونا میگفتن ۱۱۴ تا

شوهرم که اومد رفتیم تو اتاق صحبت کنیم وقتی همه چیز اکی شد از نظرم همونجا تو اتاق سر مهریه ام به توافق رسیدیم نذاشتیم بحث به پدر مادرا برسه

گل دختر عاشقش نشدیاین یه حس زود گذرهعشق ینی دیگه هیچ کسی به چشمت نیادشما الان یه خواستگار با شرایط ب ...

درسته منم حتی جلسه سوم گفتم در مورد رسم و رسومات و رک گفتم مشاورم گفت این بخاطر عدم بلوغ فکریته که الان گفتی 

ولی بنظرم باید میگفتم چون برام مهم بود و هست همیشه 

۸۰۰ تااونا میگفتن ۱۱۴ تاشوهرم که اومد رفتیم تو اتاق صحبت کنیم وقتی همه چیز اکی شد از نظرم همونجا تو ...

واقعا الان خب شوهرت شد یا نشد؟؟؟ 

114 هنچین کم هم نگفته خوبه 

هنوز اول کارم یکم زمان میبره

ایشالا زود برسی ولی بدون زندگی یعنی ساختن باهمدیگر پیشرفت کنار هم اینکه فکر کنی به تموم چیزا میخای برسی بعد ازدواج کنی یهو میبینی 59 سالت شده 

زمان زود میگذره اینو بخاطر بسپار 

ایشالا زود برسی ولی بدون زندگی یعنی ساختن باهمدیگر پیشرفت کنار هم اینکه فکر کنی به تموم چیزا میخای ب ...

مرسی عزیزم امیدوارم توهم به خاسته هات برسی ولی من زندگی خیلی سختی دارم و فعلا واقعا نمیتونم ازدواج کنم با اینکه بهترین موقعیت عمرم و از دست دادم 

مرسی عزیزم امیدوارم توهم به خاسته هات برسی ولی من زندگی خیلی سختی دارم و فعلا واقعا نمیتونم ازدواج ک ...

غصه گذشته رو نخور آینده پیش روته و قطعا بهترین ها نصیبت میشه 

فدای سرت نباشه غمتبهترش میاد برات عزیزم♥اگه هم ازش ناراحتی ادرس بده نی نی سایتی ها یه روز بریزیم سرش ...

هنوز نه نگفته ولی عاشقش شدم و همش نگرانم رد کنه 😢😢😢