2777
2789

خواستگارم. خیلی از یادآوری حرفاش و خاطراتش اذیت میشم. روزی چند بار گریه م میگیره. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

‍ #رهایی_از_دلبستگی

آیه 27 سوره ابراهیم را بخواند و بر خود بِدمد، 

ان شاء الله از قید و بند عشق، رها شود: 

یثَبت اللهُ الذّینَ امنوا بِالْقَولِ الثّابِت فی الحیاةِ الدنیا و فی الاخرَةِ و یضلُّ االلهُ الظّالمینَ و یفْعلُ االلهُ ما یشاء.  

📚مخزن تعویذات

🍀🍀🍀🍀🍀🍀

کانال خواص سوره ها👇👇👇👇

@MA2021my

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چله زیارت عاشورای چهل شهید بگیر

اسم چهل تا شهید رو روکاغذ بنویس و هروز ثواب زیارت عاشورارو ب نوبت ب یکیشون هدیه کن

مثلا امروز زیارت عاشورا خوندی ثوابشو هدیه من ب امام علی فرداخوندی ب شهید یوسف قربانی

چله صدصلوات چهل شهیدم معرکست

چله زیارت عاشورای چهل شهید بگیراسم چهل تا شهید رو روکاغذ بنویس و هروز ثواب زیارت عاشورارو ب نوبت ب ی ...

چله ی 100 صلوات چطوریه؟ اسم کاربریتون منو یاد خواستگارم انداخت

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
چله ی 100 صلوات چطوریه؟ اسم کاربریتون منو یاد خواستگارم انداخت

اسم چهل تا شهید رو روی کاغذ بنویس و هرروز صدتا صلوات ب نوبت ب این شهدا هدیه کن

امروز صدتا صلوات هدیه کن ب شهید یوسف قربانی فردا ب شهید نوید صفری و...

من فکرکنم س یاچهار بار این چله روگرفتم حاجت رواشدم حتی خوابم دیدم

برا برگشن معشوق یا فراموشیش عالیه

واینکه ان شاء الله ب زودی حال دلت خوب شه

گل تو باید خودتو قوی کنی حالا خاستگاری من میان حرف میزنن فقط سوژه خنده میشن تو چطور حرص میخوری مگه ب ...

نه عزیزم. تاپیکام هست. ما 40 روز ارتباط داشتیم. کلی ابراز علاقه و اینا. یهو گفت مناسب هم نیستیم

یاخدا مگه چه کرده باهات؟

تاپیکام هست. ما 40 روز ارتباط داشتیم. کلی ابراز علاقه و اینا. یهو گفت مناسب هم نیستیم

اسم چهل تا شهید رو روی کاغذ بنویس و هرروز صدتا صلوات ب نوبت ب این شهدا هدیه کنامروز صدتا صلوات هدیه ...

ممنون عزیزم از لطفت. دلم میخواد چله بگیرم برای برگشتش اما منم دیگه فکر میکنم مناسب هم نیستیم. فقط میخوام فراموشش کنم....... التماس دعا

پس واقعا ولش کن چون اون هیچوقت برای تو نمیشه

منم دیگه فکر میکنم مناسب هم نیستیم. فقط میخوام فراموشش کنم.

به مرور زمان فراموش میشه دائم خودت رو سر بدون

حرفاش ......... خیلی مهربون بود. خیلی