2777
2789
عنوان

جاریم ببینیدچی لایک کرده

307 بازدید | 27 پست

دیشب اتفاقی دیدم لایک کرده که جاری دشمن دوست شماست وبهش اعتمادنکنیدمیخوادباهاتون صمیمی بشه حرف بزرگ کنه.من اصلااینجوری نیستم درسته پیشش دردودل کردم امابخداهیچ قصدی پشتش نبوده من صاف وصادقم فقط چون خواهرشوهرام بین منوواون فرق میذارن یکی دوباراعتراض کردم ولی بخاطرحسودی نبودبخاطراین بودکه بهم حس ناکافی بودن میدادن اونافکرمیکنن من حسودم ازاینکه اینجورفکرمیکنن ناراحتم بااینکه الانم باجاریم خوبه وخودش گفت بهت حق میدم اعتراض کنی ولی اون پست رولایک کرده اعتمادم بهش کم شده خیلیم سیاست مداره ازاین به بعدرفتارم باهاش چطورباشه؟

😂😂😂شت

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

دوری و دوستی 

خیلی اشتباه بزرگی کردی پیش اون دردودل کردی 

هیچوقت نباید با جاری احساس صمیمیت کنی

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لعنت به مجازی

یه لایکه دیگه

من خودم بیشتر مواقع یه پستایی رو لایک میکنم که طبق الگوریتم اینستا ، بقیه پست های مشابه رو ببینم

در صورتی که اون پستی رو که لایک کردم ، اصلا برام پسندیده نبوده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اصلا هم نگران نبوده یه وقت ببینی🗿

همونوبگومنم قبلااون پستودیدم لایک نکردم گفتم میبینه ناراحت میشه ولی الان اعتمادم بهش سلب شدیعنی چی جاری دلسوزت نیست واینابخداازته دلم باتموم بدی هایی که بهم کرده اصلابانقشه صمیمی نشدم

همونوبگومنم قبلااون پستودیدم لایک نکردم گفتم میبینه ناراحت میشه ولی الان اعتمادم بهش سلب شدیعنی چی ج ...

میدونم اسی تو به خودت نگیر ولی خب من بودم رابطمو محدود میکردم باهاش یا هر حرفی رو نمیزدم بهش یه ارتباط در ظاهر خوب دیگه 

آخره صبر سبزه🌱
مگه هرجا من لایک کنم برا فالورا م میره،

آرررره 

تو اکسپلور وقتی یچیزی و لایک کنی برای فالورات نشون میده کنار اون فیلم پروفایلت و نشون میده و میفهمن تو لایک کردی😂😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬