2777
2789
عنوان

ریزش مو دارم حنا خوبه(سوال)

139 بازدید | 16 پست

حنا بزارم قطع میشه؟

موهام بلنده تا پایین کمرم۶ ریشش انگار ضعیفه دستمو میکشم صدای کنده شدن از ریشه قشنگ میاد

بعد قراره برم آزمایش و اینا بدم با دکتر زبانم برم تنبلی چیزی نباشه ولی تجربتون چی بوده؟

شیطونه میگه کوتاه کنم خسته شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوتاه نکن اگه موهات سالمه حیفه.برو دکتر پوست و مو بهش برس.با کش موهاتو نبند ریزشو بیشتر میکنه

سالمن والا اونقدر گرفتاری داریم تا نوبت به دکتر پوست و مو برسه من کچلی گرفتم هی اعصابم خورد میشه گریه میکنم سرش

مکمل قوی استفاده کن گل سرشور هم خوبه 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
سالمن والا اونقدر گرفتاری داریم تا نوبت به دکتر پوست و مو برسه من کچلی گرفتم هی اعصابم خورد میشه گری ...

یعنی جی تا نوبت ب اون برسه.مهمه خب.برو جایی ک سریع نوبت بدن.ازمایش بده شاید خدایی نکرده مشکل از جای دیگ باشه.البته فک کنم بری دکتر بهت میگه چیکار کنی