2777
2789
عنوان

اگه عزیزترین آدمای زندگیتون اشکتونو دربیارن میبخشین آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 78 پست
به نظرم اگر اون مسئله در حدی هست که بشه ازش گذشت زیاد مته به خشخاش نذار. این کار به مرور رابطه رو خر ...

میدونم باعث میشه رابطه خراب بشه اما تو دلم مونده

شاید چون بار اولش نبود تو دلم مونده

نمیتونم دلمو صاف کنم 

من ازدواج دوممه.. خودم انتخاب کردم.. خانوادم فهمیدن اذیتم میکته گفتن نیای اینجا.. فک کن جاییم ندارم ...

من با شوهر اختلاف شدید داریم و ترسم همینه طلاق بگیرم بی پناه چکنم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقاً به نظرم این آدم خیلی با شعور و فهمیده هست . شاید شوخی رو تو صدات حس نکرده و ترسیده ازت. و چو ...

من نمیگم حرف خوبی زدم و دفاع نمیکنم

اون روی من شناخت داره

میدونست یه جایی بابام گیر کرد من هرچی طلا و پس انداز داشتم دادم به بابام

اینو گفتم که از اون حالو هوا درش بیارم فقط

اما اون تو بدترین حالم یهو زنگ زد گفت تموم کنیم نظر منم نخواست حتی نذاشت درموردش حرف بزنیم من ۴ روز اشک چشمام خشک نمیشد دندون درد شدید بودم حالم بد بود اینم جوابمو نمیداد یه لقمه غذا از گلوم پایین نمیرفت اما رو حرفش موند 

از اینا ناراحتم

چیکار کرده مگ

هیچی تو بدترین حالم گفت تموم کنیم بدون اینکه نظر منو بپرسه یا درموردش حرف بزنیم

۴ روز یه چشمم اشک بود و یه چشمم خون

هیچی نمیتونستم بخورم

۴ روز رو تصمیمش موند منم مثل احمقا گریه و التماس 

من خواستم از اون حالو هوا درش بیارم ولی حق باتوعه نباید میگفتماما حقم نبود باهام اونکارو کنه

تو خودتو کوچیک کردی ولش کن بجاش فهمیدی اخلاقش چطوریه دیگه ناراحت نباش خودتم از کاه کوه میسازی درو تخته باهم جورن

نذار حرف بقیم روت اثر بذاره

پایدار باشید

اشکال نداره مدلشه همه که صد درصد خوب نیستن اتفاقا بدون آدم درستیه که اینو گفت وقتی فهمیدی اینجوریه ب ...

نمیخوام کات کنم دوسش دارم اما میخوام تلافی کنم میخوام هرچی سرم آورد سرش بیارم

من نمیگم حرف خوبی زدم و دفاع نمیکنماون روی من شناخت دارهمیدونست یه جایی بابام گیر کرد من هرچی طلا و ...

پس دنبال بهونه بوده. یا شاید به خاطر مسائل مالی فکرش درگیره. ببین مردها وقتی مشکل مالی دارن رد میدن و حرفای چرت و پرت زیاد میگن. وقتی غر غر زن رو بشنون که دیگه خدا رو هم بنده نیستن. بزار یه کم تو خودش باشه تمرکزش رو جمع کنه . یه کم رها کن همه چی درست میشه. گیر نده بهش یه دو روز بزار غیبتت رو حس کنه. مرداد بیزارن از غرغر

بار دوم یا سومشههربارم پشیمون میشهپسر خوبیه اما این بار خیلی تو دلم مونده دلم میخواد تلافی کنم بشکنم ...

نمیدونم واقعا... بشین با خودت تجزیه و تحلیل کن.

اگر مشکل اساسی نداره اینجور سوءتفاهم ها زیاد مهم نیست.

ولی اگر کلا عادتشه گیر بده به همه چیز اونموقع دیگه غیرعادیه و باید شک کنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

پس دنبال بهونه بوده. یا شاید به خاطر مسائل مالی فکرش درگیره. ببین مردها وقتی مشکل مالی دارن رد میدن ...

من قبل این قضیه اصلا غر نمیزدم

اما چرا دروغ بگم بعد اون اتفاق غر میزنم

هرچی ام میشه یادآوری میکنم هم این بارو همه دفعه های قبلشو 

دست خودم نیست انگار رد میدم

این بار آخر جوری رو دلم مونده که عوض شدم

یه هفته جوابشو نمیدادم دیشب و امروز حرف زدیم چند ساعت پیش یه کلمه گفت که به من درس اخلاق بده منم همه چیزو یه دور مرور کردم و قطع کردم