2777
2789
عنوان

اگه عزیزترین آدمای زندگیتون اشکتونو دربیارن میبخشین آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 78 پست
میبخشی؟تو دلت نمیمونه؟

موندن که میمونه ولی هم من پوستم کلفت شده هم اون بی عار شده

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

داشتیم عادی حرف میزدیممن گاهی شوخی میکنم نه شوخی های زننده یا بی ادبانه و توهین آمیز شوخی های معمولی ...

اتفاقاً به نظرم این آدم خیلی با شعور و فهمیده هست . شاید شوخی رو تو صدات حس نکرده و ترسیده ازت. و چون خودش رو راسته و خورده شیشه نداره واسه همین این واکنشش بوده. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر اون هزار تا خوبی رو به من نشون نده نه اگر با من خوب باشه بله اگر واقعا سوتفاهم هست عزیزم بگذرین ...

با من خوبه اما بار اولش نیست سر یه کلمه بازی در میاره

دفعه قبل بخاطر یه کلمه سه روز نه جواب پیام داد نه زنگ من اصن نمیدونستم چرا جواب نمیده

مثلا میبخشبم اما همیشه اون جا زخمه گاهی وقتا انگولک می‌کنه. پس معلومه که آدم نمیتونه فراموش کنه . ام ...

من دنبال تلافی نیستم اما نبخشیدم سپردم به خدا

هیچ تلافی نمیتونه دلمو خنک کنه فقط خدا میتونهدجواب بده

من دوسش دارم اما تو دلم مونده بار اولشم نیستدلم میخواد تلافی کنم

چیکار کرده مگ

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

ببین یه چیزی بگم واقعا حقیقته با خودت رو راست باش ببین انقدی ک قلبتو شکسته و در اینده نمیتونه جبران ...

من دوسش دارم پسر خوبیه اما این اخلاقش ...

میدونی دلم میخواد انتقام بگیرم دلم میخواد بشکنمش وگرنه دلم خنک نمیشه

علاوه بر اینکه دلم شکست غرورمم خورد شدبیشتر از این میسوزم که اون باعث شد غرورم بشکنه

میفهمم

نمیفهمم باهات چیکار کرده

ولی اگه پدر بچه هات نیست بهتر حسابی ادب بشه 

32

هنوز خیلی جوونی. وقتت رو به بطالت نگذرون . حتما برو دنبال یه حرفه چون بهت قول میدم دو سال دیگه حسرت نمیخوری‌ . دیروز مصاحبه یه پیرزن صد ساله رو دیدم بهش گفتن آیا تو زندگیت حسرتی داری که به دلت مونده باشه. گفت اگر میدونستم صد سال قراره زندگی کنم تو سن چهل سالگی ویولن زدن را یاد می‌گرفتم شصت سال واسه خودم ویولن میزدم و الان یه نوازنده معروف ویولن بودم 

علاوه بر اینکه دلم شکست غرورمم خورد شدبیشتر از این میسوزم که اون باعث شد غرورم بشکنه

اشکال نداره مدلشه همه که صد درصد خوب نیستن اتفاقا بدون آدم درستیه که اینو گفت وقتی فهمیدی اینجوریه بحث نکن دیگه 

حساسه ‌و الکی جو‌میده تو جدی نگیر

به خوبیاش فک کن که هرکسی اونو نداره

کات نکن پشیمون میشی

بعضیا نمیتونن خودشونو کنترل کنن ادم صبوری نیستن زودبی فکر ی حرفی میزنن دلی میشکنن بعد ۵ دقیقه ناراحت ...

عزیزم اینجوری نبود 

تا ۴ روز من گریه میکردم و هیچی نمیتونستم بخورم اما اون هیچ کاری نمیکرد و چیزی نمیگفت و روی تصمیمش بود

الان میگه غلط کردم که بی فایدست