امروز تولدم بود من وارد 17سالگی شدم ولی دارم اینو با گریه مینویسم امرپز صبح مامانم و داداشم رفتن بیرون و برام کیک و ساعت خریدن ولی کاش نه من بودم نه اونا برام چیزی میخریدن یه ساعت پیش رفتم موهامو درست کردم و اماده شدم عکس بگیرم که دیدم مامانم داره زیر لبی بهم همه چیز میگه و میگه عقده تی هست این دختر بهش گفتم مامان دارم عکس میندازم مگه چیکار میکنم بهم گفت من یه داداشات چیزی نمیگیرم و چون تو عقده ای هستی و ناراحت میشی برات وسایل خریدم پول حیفه من شروع کردم گریه بعد هزار تا فحش و ناله بهم گفت خدا رو قبول ندارم اگه تا سال بعد و تولدت تورو ازم نگیره 😭بعدهم که من کلی گریه کردمو اون رفت اتاق و من موهامو بازکردم الان صدام کرده میگه ببخش عصبی بودم برو ماهاتو ببند بیام عکس بگیرم ازت چیکار کنم قلبمو شکست 😭😭🥺🥺
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تولدت مبارک گلم فداتشم من مامانم هرسال برام بدون کادو هم کیک میگیره البته این ک تک فرزندم و فق منو مامانمیمم بی تاثیر نیست
یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
تو سزارین کردی میخای بری ابدو کنی بعد میگی ۱۷ سالمه؟🫤🫤🫤🫤🫤
یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕