2777
2789
عنوان

تولدم😭😭

200 بازدید | 28 پست

امروز تولدم بود من وارد 17سالگی شدم ولی دارم اینو با گریه مینویسم امرپز صبح مامانم و داداشم رفتن بیرون و برام کیک و ساعت خریدن ولی کاش نه من بودم نه اونا برام چیزی میخریدن یه ساعت پیش رفتم موهامو درست کردم و اماده شدم عکس بگیرم که دیدم مامانم داره زیر لبی بهم همه چیز میگه و میگه عقده تی هست این دختر بهش گفتم مامان دارم عکس میندازم مگه چیکار میکنم بهم گفت من یه داداشات چیزی نمیگیرم و چون تو عقده ای هستی و ناراحت میشی برات وسایل خریدم پول حیفه  من شروع کردم گریه بعد هزار تا فحش و ناله بهم گفت خدا رو قبول ندارم اگه تا سال بعد و تولدت تورو ازم نگیره 😭بعدهم که من کلی گریه کردمو اون رفت اتاق و من موهامو بازکردم الان صدام کرده میگه ببخش عصبی بودم برو ماهاتو ببند بیام عکس بگیرم ازت چیکار کنم قلبمو شکست 😭😭🥺🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانه یا یزید 

تولدت مبارک گلم فداتشم  من مامانم هرسال برام بدون کادو هم کیک میگیره  البته این ک تک فرزندم و فق منو مامانمیمم بی تاثیر نیست

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

تو سزارین کردی میخای بری ابدو کنی بعد میگی ۱۷ سالمه؟🫤🫤🫤🫤🫤

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
تو سزارین کردی میخای بری ابدو کنی بعد میگی ۱۷ سالمه؟🫤🫤🫤🫤🫤

اینم که سرکاری از اب دراومد😐

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

عزیزم اشکال نداره چیکار کنیم دیگه منم عصبیم بچه هام شیطون داد میزنم سرشون

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

اونو از طرف مامانم باز کرده بودم عزیزم

اها هنگ کردم