2777
2789
عنوان

میگن اکثر ادم ها این خواب رو دیدن شما چی

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 61 پست
خداروشکر ندیدمش خیلی وقته دیگه خواب نمی‌بینم از وقتی خوابم ب بقیه تعریف کردم ؛؛ تقریبا ۱۴ سالم ک بود ...

منم مثل شمام،معمولا چیزایی میبینم تو خواب اتفاق میوفته حالا چیز خاصی هم نیستا،مسائل روزمره و پیش پا افتاده بود،هر سری برای گسی تعریف میکردم تا مدت زیادی دیگه خواب نمیدیدم

الانم کلا کم خواب میبینم شاید سالی سه بار

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

اصلا خیلی ترسناک بوداینجوری بود که یه عالمه آدم دورم بودن با چهره های عجیب و نامشخص بعد ساکت بودن یه ...

اره واقعا حس ترس داره

برم بخوابم امیدوارم خواب دسشویی نبینم😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من همش خواب میبینم مراسممه یه ساعت دیگه و نه ارایشگاه رفتم نه لباسم اماده‌س😂

یا خواب میبینم امتحان دارم با شلوار گل گلی جلو در مدرسه وایسادم و هرچقدر میرم به کلاس نمیرسم😂

بیدار میشم یه دور دیگه باید بخوابم خستگی این استرسا ازم دور شه😂

والا من همش خواب میبینم مراسممه یه ساعت دیگه و نه ارایشگاه رفتم نه لباسم اماده‌س😂یا خواب میبینم امت ...

اولی رو من دیدم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ای خدا سلطان خواب دیدن یعنی من 

به خدا همیشه میگم من تو دو دنیا زندگی میکنم 

ایکی اینور و یکی دنیای خوابهام 

اصلا استراحت ندارم 

همسرم راحته اصلا خواب نمیبینه یا خیلی خیلی کم 

من بیچاره همیشه روحم اینور اونوره 

نمیدونم واقعا چرا 

ای خدا سلطان خواب دیدن یعنی من به خدا همیشه میگم من تو دو دنیا زندگی میکنم ایکی اینور و یکی دنیای خو ...

منم مثل توام خواب هامم چن قسمت داره

یا همزمان چنتا خواب میبینم و چقد همه چی تو خواب غیرمنطقیه وقتی بیدار میشی 

والا من همش خواب میبینم مراسممه یه ساعت دیگه و نه ارایشگاه رفتم نه لباسم اماده‌س😂یا خواب میبینم امت ...

من خواب مراسم عروسی و لباس و آرایشگاه نرفته و نرسیدن تا مثلا ساعت ۱۲ شب به عروسی میرسم رو بارها میبینم خیلی خیلی بد استرسی هست 

یا اینکه امتحان دادم و هیچی نخوندم و برگه ام سفیده وای عذابه برام 

اما در مورد دستشویی که اجابت مزاج خواب دیدن خیلی آرامش میده به آدم و تعبیر بسیار مثبتی داره

من خواب مراسم عروسی و لباس و آرایشگاه نرفته و نرسیدن تا مثلا ساعت ۱۲ شب به عروسی میرسم رو بارها میبی ...

دقیقا منم دو مورد اول رو خیلی میبینم، کلا خیلی خواب میبینم و همه خوابام ته مایه استرس و بدو بدو داره🫠دلم میخواد یه شب بدون خواب دیدن بخوابم یا یه خواب شیرین ببینم اقلا

منم مثل توام خواب هامم چن قسمت دارهیا همزمان چنتا خواب میبینم و چقد همه چی تو خواب غیرمنطقیه وقتی بی ...

من رویای صادقه زیاد میبینم 

اما خب خواب هام خیلی زیاده به طوریکه میشه گفت هرروز وقتی بیدار میشم تا یکی دوساعت فکرم درگیر خوابی که دیدم 

یعنی انگار بیشتر اونور زندگی میکنم تا اینور یا بگم شاید به طور مساوی روحم تقسیم شده 

من رویای صادقه زیاد میبینم اما خب خواب هام خیلی زیاده به طوریکه میشه گفت هرروز وقتی بیدار میشم تا یک ...

احتمالا قابلیت شیفت کردن هم داری

اگ نمیدونی چیه تو همین سایت سرچ بزن هست در موردش

دقیقا منم دو مورد اول رو خیلی میبینم، کلا خیلی خواب میبینم و همه خوابام ته مایه استرس و بدو بدو داره ...

عین همسرم اصلا خواب نمیبینه و آرامش داره 

من همیشه مغزم درگیره خواب هامه و استراحت ندارم مثل کسی که همیشه کار میکنه و ذهن و جسمش استراحت نداره