2777
2789
عنوان

اسفناج خریدم بلد نیستم پاک کنم

91 بازدید | 15 پست

حتی بلد نیستم پاک کنم، بهم توضیح بدین، و اینک باید خوردش کنم؟ 

پختنش چطوریه؟ 

بورانیشو چکار باید بکنم؟ 

نرگسی چطور؟ 

فریز کنم سرطان زاس؟ 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول بشورم بعد خوردش کنم؟ با چاقو؟

زردا و خرابا رو جدا کن بعضیا اون قسمت  ریشه رو میندازن دور بعضیا هم نمیندازن بعدش بخیسون تو آب نمک بعد دو سه بار آبکشی کن بعد خرد کن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

اول پاک خیلیم لازم نیست ساقشو بگیری.........بشور ...........دوتا چاقو بزن بپز بخور ..........فریز اصلا نکن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

فقط تهشو یکم با چاقو بزن 

بعد در حد دو تیکه کردنش خورد کن بزار بخار پز بشه ابش که تبخیر شد سینه مرغ ابپز شده رو ریش ریش کن بریز داخلش و با سفید تخم مرغ دوتا بزن داخلش شبیه املت اسفناج 

🧸🔮🎀💗🌸

برگایی که زرد و خرابن جدا کن

از قسمت ریشه یکم بزن 

خیلی پاک کردن نداره

سه چهار بار بشور تا جایی که خاک و شن نداشته باشه

بعد خوردشون کن یکم درشتر از کاهو برا سالاد

بریز توی قابلمه در حد نصف لیوان آب  بریز 

در قابلمه رو نیمه باز بزار حدود ۴۰ دقیقه با شعله کم پخته میشه

میتونی نمک بزنی اولش

 میتونی وقتی پخت بزنی

همینجوری داغ بخور با نمک

یا با ماست قاطی کن بورانی بشه خوشمزس

اول بشورم بعد خوردش کنم؟ با چاقو؟

ته اسفنجاج باچاقوبزن ..باآب خیسش کن بشورش ..بعدبریزداخل قابلمه درش روبزارمی پزه...

من بعدازپخت یه کم باگوشکوپ له می کنم باپیازداغ آماده داخل ماست می ریزم. یاداخل خمیرمی ریزم وتوروغن سرخش می کنم

ته اسفنجاج باچاقوبزن ..باآب خیسش کن بشورش ..بعدبریزداخل قابلمه درش روبزارمی پزه...من بعدازپخت یه کم ...

با پیاز داغ تو ماست اوکیه؟ 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   nazi09  |  16 ساعت پیش
توسط   domino18  |  15 ساعت پیش