2777
2789
عنوان

پسری که دختری رو بخواد به دوماه نمی‌کشه می‌ره جلو برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونم دوماهسه بار با طرف بیرون بری دوماه تموم شد😂من یه ترم طول می کشه تا به یه شناخت کلی در مورد هم ...

نامزدی رو برا چی گذاشتن پس 

منظورم  اقدام برای خواستگاری و رسمی کردن قضیه هس 

تو رابطه های دوستی ایقد طولش میده ک کی چ زمانی آقا پیشنهاد ازدواج بده ...

پسری مناسب ازدواجه که عقل و احساسش در تعادل باشن!

تا شرایط مناسب آوردن یه دختر تو زندگیش رو نداره کلا سراغ دختر و این داستانا نره ...

پسره بی پول که عاشق میشه انتظار داره دختره کوتاه بیاد و با همون بی پولی ازدواج کنه غلطه

پسره بی پولی که عاشق میشه دختره رو تو آب نمک میذاره بذار اوکی بشم بعد ازدواج کنیم غلطه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

خیلییی حق 

ماها خودمونو گول زدیم بعد اونا تونستن گولمون بزنن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
واسه همینه که hpv پخش شده؟!چی بگم‌ واقعاامیدوارم مردا مثل شما فکر نکنن

مردا ب جیبشون نگاه میکنن . قبلا دخترا سنگین رنگین بودن، مردا برای ازدواج جون میدادن، الان ک دیگه مجانی شده

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
عزیزم اصلا حرفت و قبول ندارم من و شوهرم امسال بعد ۷ سال بهم رسیدیم ۴ سال صبر کردم دانشگاه بره درسش ت ...

مرد اینطوری انگشت شماره 

لطفا جایی نگو چشمتون‌میزنن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من دوستم پسره تو یکی دوماه رفت خواستگاریش ازدواج کردن نزاشت یکسال بشهرابطه های معمولا بالای یکسال اح ...

شاید معتقد بودن خواسته برن خواستگاری شناخت پیدا کنن.

بعضیا میخوان اول شناخت پیدا کنن اگر اوکی بود برن خواستگاری

تازه میگن عشق بعد ۶ ماه تازه بوجود میاد

ن ببین اصلن قضیه این نیس.اسی داره میگ پسری ک بخواد هی دنبال بهونه نمیگرده دوس پسر خواهرمن همه شرایطش اوکی بود شغل ماشین خونه همه چی داش ولی چن سال خواهرمو گول زد یبار میگ ننم راضی نیس یبار میگ خونه میسازم یبار میگ خواهر فلانیو در نظر داره چقد خواهرام خواستگاراشو رد کرد.شناخت با ده سال دوستیم ب وجود نمیاد اینو یادتون باشه از کسی ک پنج سال باشوهرم دوس بودم تا زیر ی سقف نری چیزی معلوم نمیشه

مردا ب جیبشون نگاه میکنن . قبلا دخترا سنگین رنگین بودن، مردا برای ازدواج جون میدادن، الان ک دیگه مجا ...

دلم به حال دخترایی که یه عمر پاک زندگی کردن میسوزه

خیلی درد داره یه دفعه این بلا سر آدم بیاد