2777
2789
عنوان

پسری که دختری رو بخواد به دوماه نمی‌کشه می‌ره جلو برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 67 پست
نامزدی رو برا چی گذاشتن پس منظورم اقدام برای خواستگاری و رسمی کردن قضیه هس تو رابطه های دوستی ایقد ...

وایی نامزدی دیگه رسمی میشه همه چی 

اگه شهر کوچیک هم باشی همهه جا پر میشه فلانی و فلانی ازدواج کردن😂و اگه با طرف نتونی اکی شی به هم زدنش خیلی سخت میشه.

(ولی بهتره هرکس با توجه به فرهنگ و طرز فکر خودشون اقدام کنه.)

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یچیزی بگم هیچکس گناه کار بدنیا نمیاد یوقتایی هم هست یسری اتفاقات بصورت ناخواسته آدم دچار و درگیرش می ...

بله ددست می فرمایید . منظور من گناه ب اختیار ادم بود. خدا عالم و حاکم ب شرایط هست 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
وایی نامزدی دیگه رسمی میشه همه چی اگه شهر کوچیک هم باشی همهه جا پر میشه فلانی و فلانی ازدواج کردن😂و ...

ازدواج شانسیه مگ قدیما شناخت بود دوماه عقد میموندن بعدم فوری عروسی حتی خیلی قدیما دخترو پسر همو نمیدیدن.بخدا ازدواج مث شانسیه هرچی شانست بیوفته مث هندونه دربسته

ازدواج شانسیه مگ قدیما شناخت بود دوماه عقد میموندن بعدم فوری عروسی حتی خیلی قدیما دخترو پسر همو نمید ...

نه اتفاقا قشنگ میشه پسرو شناخت

من کاملا موقع ازدواج میدونستم همسرم چه جور آدمیه

چیزی از اخلاقاش نبود که ندونم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
شاید معتقد بودن خواسته برن خواستگاری شناخت پیدا کنن.بعضیا میخوان اول شناخت پیدا کنن اگر اوکی بود برن ...

نه پسره کلی هم دوست دختر داشته قبلا

دختره هم همینطور دوست پسر داشته قبلا

ولی چون پسره میخواستش خیلی زود ب ازدواج ختم شد

ن ببین اصلن قضیه این نیس.اسی داره میگ پسری ک بخواد هی دنبال بهونه نمیگرده دوس پسر خواهرمن همه شرایطش ...

اره دوست پسر من 

قبل من یکی دیگ رو میخواست تو شیش ماه رفته خواستگاری و در حد عقد رسیده بودن ک بهم میخوره

اونوقت بمن یسال دوسال اول می‌گفت نمی‌خوام ازدواج 

بعد عاشق شد ( حالا من شناخت پیدا کرده بودم نسبت بهش دیگ علاقم کم شده بود) ترجیح دادم از رابطه بیام بیرون ۳ـ۴ سال طول کشید ایقد کشش داد متوجه شدم اونقدر ها هم دوستم نداشت

برعکس پسره قصدش ازدواج بود بدون این ک حتی یک کلمه با من صحبت کنه اول مادرش فرستاد و ... 

برادر خودم هیچی نداشت صفر بود ولی دختری رو ک میخواست بزور و بدون توجه ب نظر اطرافیان ازدواج کرد ..

بحث خواستن هست ن پول 

مرد از زیر سنگ هم شده درمیاره ولی تلاشش می‌کنه ب دختره برسه