2777
2789

امروز رفتم بیرون مثل احمقا تموم پولمو خرج کردم اصلا حواسم به مناسبت آخر ماه نبود  یه پیراهن دارم تو خونه جعبه شیکی هم داره اون کادو کنم با یه کاپ کیک خوبع؟؟؟ دلم میخواست یکی دو تومنی پول بدم حیف 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای توروخداااا یادم ننداز روز پدره من این ماه انقدررررررر کادو تولد دادم خودم و شوهرم از بی پولی روا ...

دقیقاااااا فک کن ۲۵ روز پدر ۲۶ تولد من ۲۷ هم عروسی دعوتیم اونم دو طرف فامیلن یعنی خدا تومن باید تو یه شب فقط خرج کنیم 😒🤣

باباهارو بنظرم پول بدی زشتهپیرهنم ک کمتر از ی تومن نیس

جدی فکر میکردم قیمتش پایین تره آخه رفیق همسرم بهش کادو داده بود اینم لباس اسپرت میپوشه انداخت داخل کشو همون لحظه گفت کاش این بدی بابا بپوشه برای اون مناسب تره رنگ و طرحش

جدی فکر میکردم قیمتش پایین تره آخه رفیق همسرم بهش کادو داده بود اینم لباس اسپرت میپوشه انداخت داخل ک ...

من برا بابام خریدم اره گرون بود البته مارک داره تا مارک یا مثلا نخی گرونتره وگرنه ۶۰۰ تومنیشم هس