2777
2789
عنوان

میخوام خونه بخرم اما پولم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست
مامانم ۱۵۰ ک میخاد بده رو گفت ۵۰از خواهرم میگیره دوتا ۵۰هم چک میده گفتم بیا ۲۵۰جور کن گفت نمیتونم در ...

نگا خواهر قشنگم شب بخابی بیدار بشی فردا با قیمتای بالاتر مواجه میشی سعی کن اوکیش کن سختی داره ولی بعد موفق میشی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بده سکه بخر مطمئن باش خونه بره بالا طلا هم میره بالاو ی نصیحت تا نرفتید پای قولنامه و ننوشتید طلا نف ...

آره من دوتا سکه داشتم فروختم ولی النگو هام نگه داشتم لحظه آخر بفروشم چون ازش اجرت و مالیات کم میشه

قبلا چندسال پیش همین بلا سرم اومد خونه ۵۰متری ارث داشتم بنا بردلایلی نمیشد اونجا برم قبلش گشتم خونه دلخواه ۷۵متری پیدا کردم و قولنامه نوشتیم بیعانه دادم صبح خونمو فروختم با پول رفتم بنگاه

بنگاه گفت فروشنده پشیمون شده ی مبلغ کم جریمه داد و هیچی 

خ عذاب کشیدم آخه امضا کرده بودیم شب قبلش 

ایندفعه خونه رو خ دلم خاسته ولی پول کم آوردم شانسم طرف هم خود بنگاهی نیس

ممکنه تا سال بعد راکد بمونه؟الان با ۶۰۰تومن چکار کنم ؟

نمیتونی واحد کوچیکتر یا قدیمی تر بخری ؟

واس نشستن خودم میخام وگرنه واحد هایی هست ک سود داره مثلا یدونه هست ۱۵متر تجاری هم داره ولی خونش باب دلم نیس بدرد اجاره دادن میخوره 

میترسم بخرم الان 

بعد سال دیگ خونه دلخواهم پیدا کنم پولم نقد نشه خونه قبلی رو دستم بمونه

آره من دوتا سکه داشتم فروختم ولی النگو هام نگه داشتم لحظه آخر بفروشم چون ازش اجرت و مالیات کم میشهقب ...

اره احتمالش زیاده

بده سکه غیر بانکی بخر

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

یک کاربری شما رو تگ کرده کارتون داره

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم