2777
2789
عنوان

چقدررر این دختر بچه ها بامزن😄

165 بازدید | 17 پست

دختر فامیلم خیلی حرکاتش و صحبتاش بامزن

مثلا امروز برده بودمش مغازه اون طرف گله گوسفند بود اینارو دید یهو گفت اینا همشون بابای منه😂😆

بعد من سر شام خونشون بودم روم نمیشد غذا دوباره ور بردارم با اینکه دلم میخواست ولی خجالت کشیدم بعد دیدم رفت برام اورد گف خاله تو که زیاد نخوردی بخور با لحن بچگونش کلا سه سالشه

دختر کوشولو های شمام چ حرکتای بامزه ایی میکنن؟

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

دختر عمم گفت ب داییم دست نزن تو ک ۱۰سال بزرگتری ولی من تو شکم مامانم سند داییو زدم ب نامم کلا ۵سالشه

بابای منو میگف😁

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
دختر عمم گفت ب داییم دست نزن تو ک ۱۰سال بزرگتری ولی من تو شکم مامانم سند داییو زدم ب نامم کلا ۵سالشه ...

😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهیییییی🥺

دختر بچه ها همیشه نازننننن

یاد خواهر زاده نامزدم افتادم

اولین شبی ک اومدن خواستگاری یهو گفت زندایی من اب میخوام🤣

من خندم گرفته بود هنوز ن ب باره ن ب داره زندایی چیه🤣

الانم خیلیییی شیرینه دلم میخواد تا صب بشینم فقط ب حرفاش گوش بدم🥺

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

امشب عموم و دختراش اومدن دختر کوچیکش خیلی حرفای بامزه میزنه رفت شکلات بهش داد گفت بازش کن برام بعد عموم بهش گفت آدل یه بوس بده دختر لوس ورداشت گفت باهات قهرم دیگه چون بهم گفتی لوس دیگه دوست ندارم عموم گفت بهت چی بگم گفت بگو خوشگل بعد لحن حرف زدنش نمک خالصه 

سلام.

دختر من دیروز بجا اینکه بگه مردونس، گفت بابایونس.

آبجی بزرگترش گفت بگو مردونس

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

الهیییییی🥺دختر بچه ها همیشه نازنننننیاد خواهر زاده نامزدم افتادماولین شبی ک اومدن خواستگاری یهو گفت ...

عزیزممم😂

۱۷ سالته؟؟ متولد چندی

منم ۱۷😃

دختر من ۴ سالشه همهههه جا با باباش پیاده میشه میره اگر نره ماشین رو سرشه شوهرم میگه وقتی میاد نمیذاره خرید کنم درست کارامو کنم از بس با همه حرف میزنه امشب رفته بود با باباش خرید دیدم هرکی میاد بیرون از مغازه داره بهش میخنده شوهرم میگه میدونی چرا بهش میخندن؟ از بسکه تو مغازه کله همه مشتریا رو خورده نمیذاشت حساب کنن برن 🤣🤣 گفتم خو چیکارش داری

ولی دخترم گفت یه اقایی بهم اینجوری عصبانی کرد یعنی اخم کرد گفتم چرا به بابات نگفتی ؟ گفت ولش کن من بهش لبخند زدم انقدرررر دلم واسش سوختتت

منم ۸۶ چه ماهی هستی؟بعد دوست بودین؟

مردادی ام

نوپ فامیل خیلیییییی دور که نه من از وجودش خبر داشتم نه اون از وجود من

تو مسجد مامان و خواهرش دیدنم 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

دختر من ۴ سالشه همهههه جا با باباش پیاده میشه میره اگر نره ماشین رو سرشه شوهرم میگه وقتی میاد نمیذار ...

واییی چقدر مهربونه

مردادی امنوپ فامیل خیلیییییی دور که نه من از وجودش خبر داشتم نه اون از وجود منتو مسجد مامان و خواهرش ...

خوشبخت بشی عزیزم