2777
2789
عنوان

واییی خدااااا خسته شدممممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 53 پست
اره ای خداااا 🥲کاش برای منم این روزا زودتر بیاددد🥲شما پرستارید؟

آره پرستارم

ولی وقتی این روزایی که میگی کاش بیان از راه برسن روحت تو گذشته و دوران دانشجویی و آزادی و بی خیالیش میمونه

من هرچقدرم بگم درکش نمیکنی تا روزش برسه

به هر حال سختی دوران دانشجویی فقط به شب امتحاناشه بقیش راحتیه

الانم گوشی رو بزار کنار به درس خوندنت برس

تایمتو هدر نده اینجا🙂

چُم چی بگم🤷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون حسم ۹۹ درصد مواقع درست کار می‌کنه 🫠نا امید نباش خیلی ها حسودی جایگاه تورو میکنن خیلی ها چشم دید ...

عزیزم میشه راجع به من حستون رو بفرمایید 

و خدایی که بشدت کافیست

نسل قدیم یعنی مادرامون ما اخرین نسلی بودیم که فهمیدیم مادر به معمای واقعی یعنی چینسل جدیدم میبینیم

والا مادر من که لذتی از زندگی نبرده 

مادر شما بجز کار کردن و شستن و پختن چخ فعالیت مهمی کرده یا چه لذتی برده؟ 

والا مادر من که لذتی از زندگی نبرده مادر شما بجز کار کردن و شستن و پختن چخ فعالیت مهمی کرده یا چه لذ ...

مادر وقتی بچش ببینه یه ادم موفق تو جامعه تبدیل شده و خوشبختی بچه هاشو ببینه از ته دل خوشحاله 

خوشحالی فقط این نیست که ادم پارتی بگیره و برقصه و عرق بخوره

مادر وقتی بچش ببینه یه ادم موفق تو جامعه تبدیل شده و خوشبختی بچه هاشو ببینه از ته دل خوشحاله خوشحالی ...

مگه همه بچه ها موفق شدن؟ 

شاید تو کل جهان جمعا الان ۱۰ درصد آدما موفق باشن به جایی رسیده باشپس یعنی ۹۰ درصد بقیه مادرشون لذت نبرده 

لذت پارتی و وو نیست من اونا رو بلد نیستم حتی به زبون بیارم 

مادر های ما اینقدر بی زبون بودن که کودک همسر شدن 

به ازدواج بدون عشق راضی شدن 

رژ براشون حکم شیشه داشت اعدام بود

کتک های پدر رو خوردن 

یه مو رنگ کردن اسمش رو میاوردن کتک میخوردن 

چقدر زن های اون دوره که بخاطر اینکه آرزو داشتن رژ قرمز بزنن شوهر کردن اونم بی نتیجه 

ولی نسل الان عرضه دارن جوری که راحتن رندگی میکنن لذت می‌برند هیچی رو تحمیلشون نمیشه کرد

مگه همه بچه ها موفق شدن؟ شاید تو کل جهان جمعا الان ۱۰ درصد آدما موفق باشن به جایی رسیده باشپس یعنی ۹ ...

اشتباهت همینه فکر میکنی موفق بودن یعنی تبدیل شدن به ایلان ماسک نه اینجور نیست همینکه ادم یه بچه سالم تحویل جامعه بده یعنی موفقیت که نسل قدیم اینکارو خوب انجام میداد ولی الان هیچ احترامی وجود نداره هیچ خط قرمزی برا نسل جدید نیست چون همین طرز فکرو دارن که نمیشه چیزی رو بهمون تحمیل کنن در حالی که اگرم مثلا میگفتن رژ نزن از روی خیرخواهی بوده و اون بچه بعدا دست پدر مادرشو میبوسیده نه الان که دخترا چون میخوان خوش بگذرونن و راحت زنذگی کنن هیچ خط قرمزی برا خودشون ندارن چهار روزم بگذره به پوچی میرسن و خودکشی میکنن