2777
2789

راه منه انتخاب منه مسیر منه اصن زندگی خودمه دوس دارم برینم توش

رفتم کتاب بخرم 3تا خانوم ک درحد 25 تا 30 سال سنشون بود اومدن میگن ک ارهههه چرا درس میخونیییی درس هیچی توش نیس دانشگاه بری ک چی بشه؟

تهش همون خونه داریو بچه داریه دیگه بشین تو خونه از شوهرت پول بگیر 

وای وای وای ایح ایح ایح دررررسسسس نخونننننن 

واااییی چقدر سخنرانی کردننننن 

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

بابا ملت چرت و پرت زیاد میگن هی میگن درس نخون برو یه چیز یاد بگیر فلان کن بهمان کن اخه به ت چه

برای یه سریا درس اولین و بهترین راهه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا ملت چرت و پرت زیاد میگن هی میگن درس نخون برو یه چیز یاد بگیر فلان کن بهمان کن اخه به ت چهبرای ی ...

والا بخدا برگشتن میگن هنری چیزی بلدی؟نههه بلد نیستم دوس ندارمم یادبگیرم ب تو چ اخه زندگیتو بکن زنیکههههههه

من۱۷سالمه این میگن از دوازده سالگی همش همینه حرف مردم کشکه الان عربی میخوندم نوشته بودراضی ساختن همه ...

خب اینکه اره قطعا نمیتونیم کسیو راضی نگهداریم ولی مگ من درس بخونم سود و ضررش برا چندتا غریبه چیه دو ساعت حرف زدن 

من شاید دلم نخواد گلدوزی کنم ارایشگری یاد بگیرم خیاط شم اصلا روحیه ام با این کارا هماهنگ نیس

خب اینکه اره قطعا نمیتونیم کسیو راضی نگهداریم ولی مگ من درس بخونم سود و ضررش برا چندتا غریبه چیه دو ...

میدونم منم اینجوریم اسم اینا که میاد گریه ام میگیره اما مردمن دیگه نمیشه جلو دهنشون گرفت ای کاش همین ها رو به خوشون میگفتی اونجا رو ترک میکردی🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

میدونم منم اینجوریم اسم اینا که میاد گریه ام میگیره اما مردمن دیگه نمیشه جلو دهنشون گرفت ای کاش همین ...

دوس داشتم بگما ولی نتونستم گفتم شاید ناراحت شن یا بگن احترام نگه نمیداره

حرفایی که مادرام‌ن به ما دهه ۶۰  ۷۰ ها گفتن و الان محتاج جیب شوهریم

بله میدونم وظیفشه ولی خرج کردن درآمد خودت یه لذت دیگ داره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید