2777
2789
الان یک زمین لرزه ۶.۹ ریشتری تو چین اومده

الهی زمین دهن باز کنه همشونو ببلعه همه چیز خورای زنده خوار

بخدا یه کلیپ نمیدونستم چیه باز کردم گوشی رو انداختم اونور  دیدم موجود زنده پوستش رو کندن رو میز دست وپا میزد تا اینا با لذت بخورن 

درد بی درمون بگیرن

خدا نکنه خیلی ترسناکه چند تا کار بر تعریف کردن بخون

اره بابا ما الان ۲ماهه درگیریم

منکه خودم مشکل معده و روده دارم ۲تا بچه کوچیک

شوهرم دیابتی

هربار از زندگی میفتیم بخدا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت بشم ادم منفی نگری نیستم کلی گفتم بسکه هرروز جوونا افقی میشن 🤦‍♀️

میدونم ولی خدا بزرگه انشاالله نذاره بیشتر ازین امید جوونامون از بین بره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الهی زمین دهن باز کنه همشونو ببلعه همه چیز خورای زنده خواربخدا یه کلیپ نمیدونستم چیه باز کردم گوشی ر ...

واقعا اسمشونم گذاشتن ادم حیوونا هم اینقدر اشغال نمیخورن گه اینا میخورن

الهی زمین دهن باز کنه همشونو ببلعه همه چیز خورای زنده خواربخدا یه کلیپ نمیدونستم چیه باز کردم گوشی ر ...

اتفاقا یه کلیپ دیدم زن چینیه اومد میگو زنده بندازه تو قابلمه در حال جوش

میگو پرید چنان دست زنه رو گاز زد و ول نمیکرد زنه هوار میکرد انقد جیغ کشید و گریه کرد هرکار میکردن میگو ولش نمیکرد

اره بابا ما الان ۲ماهه درگیریممنکه خودم مشکل معده و روده دارم ۲تا بچه کوچیکشوهرم دیابتیهربار از زندگ ...

بچه ها گناه دارن شما هم مریض میشین سخته براتون اونارو هم جمع کنین اونم ۲ ماه امیدوارم دیگه مرض نشین

واقعا اسمشونم گذاشتن ادم حیوونا هم اینقدر اشغال نمیخورن گه اینا میخورن

فقط چین نیست

نپال و هند هم که نزدیک چینن خیلی وقتا مریضی ها ازونجا شیوع پیدا میکنه

الان از سمت پاکستان تب برفکی هم وارد ایران شده

بچه ها گناه دارن شما هم مریض میشین سخته براتون اونارو هم جمع کنین اونم ۲ ماه امیدوارم دیگه مرض نشین

فداتشم عزیزم

سلامت باشی

اتفاقا یه کلیپ دیدم زن چینیه اومد میگو زنده بندازه تو قابلمه در حال جوشمیگو پرید چنان دست زنه رو گاز ...

حقشه بعد همینا باز میزان تعدادشونو زیاد میکنن

Where there is will there is way 😭😂😂😂😂

والذین جاهدو فینا لنهدینهم سبلنا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

روحِ الرُوح💔   🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).