2777
2789
عنوان

خاهرا شما را بجان بچه هاتون بیاین دارم میمیرم بچم رو دستم میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 190 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه‌یک سربازه ساده هس داره خدمت شو می‌کنه بهارم تموم میشه

همه سربازهای متاهل تا زمانی که سرباز هستن با خانواده بیمه میشن 

اگر شغل دیگه نداره جز سرباز بودن ازش توقع زیاد نداشته باش مگه حقوق سرباز چنده  یه سرباز متاهل حدود ده تومن بگیره نهایتا

بابا بچه من بستری بود من هر روز خودم تو بیمارستانا دارم میچرخم بچه منم مریضه هزینه ها خیلی کمه خدایی ...

بقزان نمیدونم همین بیمارستان کودکان میبرم اورژانس زیر یک میلیون نمیشع پولم کجا بود اگ داشتم چرا بدون کفش میگردم

ینی واقعا واقعا یک بدبخت بی پول مثله من میشه آخه تنها 50تومن دارم

آره صفر میکنن برات

تعجب میکنم تو چطور یه میلیونو خرج کردی 

بیمه هم هستی 

من هر روز دکترم 

اینقد بچه ام طفلی مریضه اینقد نمیشه که 

بچه من  دوهفته بیمارستان بستری شد کلی آزمایش و اسکن و عکس و فلان سه میلیون شد 

تو چجوری یه میلیونو یه روزه خرج کردی رفت 

یکم زبل باش راه و چاهو در بیار معلومه خیلی ساده ای

سنت کمه؟؟

آره صفر میکنن براتتعجب میکنم تو چطور یه میلیونو خرج کردی بیمه هم هستی من هر روز دکترم اینقد بچه ام ط ...

ولاا بیست سالمه با سرم آمپول ویزیت دارو یک میلیون م تموم شد من موندم پنجاه تومن باز بی پول زیر دست این شوهر ظالم

ولاا بیست سالمه با سرم آمپول ویزیت دارو یک میلیون م تموم شد من موندم پنجاه تومن باز بی پول زیر دست ا ...

اسی یه کم عزت نفس داشته باش بدم میاد زن انقد ضعیف باشه 

هی میگی بی پولم بی پولم کسی اینجا نمیاد بهت بگه شماره کارت بده  واریز کنم 

بگو خدا رو شکر این یه تومنم بود خرج کردم

تازه من بیمه سلامتم تو بیمه روستایی داری خیلی بهتره که شوهرت سربازه چرا بیمه نیروهای مسلح نیستی اونک ...

نمیدنم  سر در نمیارم بنظرت شوهرم این بیمه مسلح که میگی برامون درس نکرده اینم بگم فقط یک سربازه ساده هس که رفته خدمت شو بکنه

ولاا بیست سالمه با سرم آمپول ویزیت دارو یک میلیون م تموم شد من موندم پنجاه تومن باز بی پول زیر دست ا ...

همون سنت کمه 

من نزدیک نیستم اینجا هم مجازیه خیلی نمیتونم کمک کنم

حتما برو‌مددکاری ببین چقدر توصیه کردم 

بگو من هیچی بلد نیستم تنهام شوهرم سربازه غریبم 

بگو هیچ راه و چاهو بلد نیستم شماره بگیر حتی کمک فکری هم میدن بهت