2777
2789
عنوان

کیا از پاکسازی صورت سردر میارن

57 بازدید | 6 پست

میخوام بخور سرد و گرم اتو صورت بخرم تو خونه انجام بدم.

فقط دقیقا نمیدونم چه ماسک وسرم و اسکراب هایی باید بخرم.کمکم میکنید؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
بنظرم نکنممکنه دوتا ماسکی رو بزنی ک در تضاد باشن پوستتو بدتر کننیا چمیدونم مواد استفاده شدشون باهم ن ...

هزینه ها خیلی بالا رفته.سالی دو بار به زور میتونم برم.میگفتم اینطوری شاید ماهی یکبار انجام بدم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزینه ها خیلی بالا رفته.سالی دو بار به زور میتونم برم.میگفتم اینطوری شاید ماهی یکبار انجام بدم

یکم ریسکه

ولی خب اگر میخوای

لایه بردار یا اسکراپ

ی ماسک معمولی

ماسک خنک. کننده

ماسک برا جوش سر سیاه بینی

مرطوب کننده

یکم ریسکهولی خب اگر میخوایلایه بردار یا اسکراپی ماسک معمولیماسک خنک. کنندهماسک برا جوش سر سیاه بینیم ...

آره دیگه میخوام دلو به دریا بزنم خدا کنه نتیجه خوب باشه.مرسی❤️