پرنسس_پرواز مدیر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1178 عنوان و بازهم صبح امتحان | مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 90 پست خدااااااا 1403/10/15 | 03:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوجه_سبز_میقولی_6 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 452 فنون چندم؟ دهم اولاشه چندان پیچیده نشده اما حوصلم نمیکشه اصلا دوساعته زل زدم به کتاب گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
جوجه_طلایی_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1052 فنون اسونه؟ ازش بد نمیگفتن انسانیا انگار فنون حفظیاتش سخته یکممولی تقطیع کردن و اینا اگه علاقه داشته باشی اسونه
تامیلاام عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1112 دهم اولاشه چندان پیچیده نشده اما حوصلم نمیکشه اصلا دوساعته زل زدم به کتاب منم دهمم 😂😂من از ساعت 8 دارم میخونم الان تموم شده !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
تامیلاام عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1112 ۱۰ تا چه خبرهبرای ما ۴ تا مونده من رشتم فرق میکنه با شماها !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
جوجه_طلایی_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1052 دهم اولاشه چندان پیچیده نشده اما حوصلم نمیکشه اصلا دوساعته زل زدم به کتاب اخی عزیزم سعی کن از پایه قوی بری بالا امیدوارم موفق باشی
گوجه_سبز_میقولی_6 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 452 منم دهمم 😂😂من از ساعت 8 دارم میخونم الان تموم شده خسته نباشی دلاور من هنوز شروع نکردم 😂 گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
تامیلاام عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1112 خسته نباشی دلاور من هنوز شروع نکردم 😂 واقعا؟🥲😂 !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
گوجه_سبز_میقولی_6 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 452 اخی عزیزم سعی کن از پایه قوی بری بالا امیدوارم موفق باشی دبیر خوب خیلی شرطه من تو تقطیع لنگ میزنم چون کلا کتابو روخوانی کرد چیز خاصی نگفت 🤷🏻♀️فدات گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
تامیلاام عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1112 چه رشته ای؟ علوم و معارف اسلامیانسانیا فک کنم 12 درس امتحان میدنما 16 تا میدیماز اذر شروع شده امتحانامون، بهمن تموم میشه !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
تامیلاام عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1112 دبیر خوب خیلی شرطه من تو تقطیع لنگ میزنم چون کلا کتابو روخوانی کرد چیز خاصی نگفت 🤷🏻♀️فدات وای کلا انگار همه دبیر فنونا خوب درس نمیدن😐منم بدون کتاب کمک درسی هیچی نمیفهمم !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1141 علوم و معارف اسلامیانسانیا فک کنم 12 درس امتحان میدنما 16 تا میدیماز اذر شروع شده امتحانامون، بهمن ت ... اخی اخی برای ما ۱۰ تاست کلا🤠
جوجه_طلایی_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1052 دبیر خوب خیلی شرطه من تو تقطیع لنگ میزنم چون کلا کتابو روخوانی کرد چیز خاصی نگفت 🤷🏻♀️فدات خودت تمرین کن من دوران کنکور مهرو ماه گرفتم برا فنون خیلی خوب بود تقطیع فقط و فقط تمرین و تکرار انقد بلند بلند تمرین کن که شعر به گوشت خورد سریع بگی جوابو سعی کن اول دستی تمرین کنی بعد که روان شدی فقط از طریق گوش تمرین کند
گوجه_سبز_میقولی_6 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 452 وای کلا انگار همه دبیر فنونا خوب درس نمیدن😐منم بدون کتاب کمک درسی هیچی نمیفهمم انگار من شاعر به دنیا اومدم به خدا دو کلمه میگه نه خودش میفهمه نه ما گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡