2777
2789
عنوان

چرا گروهای نی نی سایت تداوم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 67 پست
اره اتفاقا توی لینکا یه تاپیک بود که با در مورد شماره رلت بود اینجا واضح نمیگم من اونو نفر اخر گزارش ...

اعع تعطیل شد نمیدونستم

ن اونو خودم لف دادم هیچکس گزارش نمیزد من تاپیکا اونارو با 6تا کاربری گزارش میزدم🤣

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اعع تعطیل شد نمیدونستمن اونو خودم لف دادم هیچکس گزارش نمیزد من تاپیکا اونارو با 6تا کاربری گزارش میز ...

الانم کسی گزارش نمیزنه هنوز بچه های گروه درگیرن که هر کی نزد ریموش کنن من گزارش زدم اسکرینم دادم تو گروه ادمینم کردن ولی الان لفت میدم حوصله ندارم اصلا😑

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

حالا یه خانومی بود اصرار که گروه تشکیل بدین من دارم رایگان زبان یاد میدمما گروهو جمع کردیم روز اول ا ...

مشتاقانه منتظر اخرش بودم، تهش یهو جر خوردم وای🥲😂

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

الان یه متعجب جر خورده ای 🤣🤣من جر که هیچی سرکوفتم خوردمدوستامو بزور بردم گفتم حیفه بیاین🤣🤣🤣

وای لنت بهت😂😭

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

حالا یه خانومی بود اصرار که گروه تشکیل بدین من دارم رایگان زبان یاد میدمما گروهو جمع کردیم روز اول ا ...

الهی😂😂😂😂😂😂😂😂

یوتوب و تلگرام پره از آموزشای رایگان ازونجا ببین.

....لقش

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یه گروهم برای حذف تاپیک من جوین شدم لینکایی که گذاشتنم گزارش زدم الان چند روزه میخوام لفت بدم روم نم ...

رو شدن نداره ک 

منم جوین شدم 

یخورده حرفم زدم 

تهش هم وسط حرف زدن لف د گروپ😌😂

الهی😂😂😂😂😂😂😂😂یوتوب و تلگرام پره از آموزشای رایگان ازونجا ببین.....لقش

🤣🤣🤣🤧🤧پس کی تکلیفمونو ببینه دلیت کنه🤣🤣🤣

یوتیوب انگار نظم نداره من باهاش نمیتونم کنار بیام

اصلابرام  اپ شلوغیه ،تابخوام یه مدرس خوب پیدا کنم نصف بستم رفته🤣🤣🤣

.

میان گروه مشاوره معرفی میکنن بعد میبینی طرف دبیرستانیه خب آدم حسابیی

💔💔💔یه ۱۷ساله داشت یه مشاوره جدی رو رهبری میکرد🤣🤣

ولی من این ۱۷ساله رو بیشتر قبول داشتم تا کاربری که با مشاوره هاش مغزم سوت میکشید ،۳۵سالش بود ولی قدرت بیانش درحد بچه ده ساله

خیلی درگیر سن نباشین

.

رو شدن نداره ک منم جوین شدم یخورده حرفم زدم تهش هم وسط حرف زدن لف د گروپ😌😂

منم لفت دادم الان😐😑😂اخه ادمینم کرده بودن واسه همین روم نمیشد

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

🤣🤣🤣🤧🤧پس کی تکلیفمونو ببینه دلیت کنه🤣🤣🤣یوتیوب انگار نظم نداره من باهاش نمیتونم کنار بیاماصلاب ...

عزیزممم😂♥♥♥

اهان

اگه خواستی تو تلگرام با کانال هوشنگ آکادمی برو جلو 

کلییی کتاب هارو رایگان تدریس میکنه اگه با اینجور آموزش ارتباط برقرار میکنی ازونجا ببین.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱