2777
2789
تاپیکای قبلیمو خوندی منم درباره ختم خالم گفتم وای خدا فقط فیلم عروسی 😂😂😂😂منم همینم یه حرکتاییی م ...

قربونت بشم 

من ماهم ولی ماه پریود

من اون روز رفتم بیرون با شوهرم با دستم ادای تفنگ‌در میاوردم ادم میکشتم 

حالا شوهرم خوشش اومد ولی من ۳۰ سالمه 😐

‏در‌ من خری به گل نشسته.

قربونت بشم من ماهم ولی ماه پریودمن اون روز رفتم بیرون با شوهرم با دستم ادای تفنگ‌در میاوردم ادم میکش ...

خوبه شوهرت پایه اس کودک درونت فعاله من فکر میکردم اگه وارد زندگی شم شاید ادم شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبه شوهرت پایه اس کودک درونت فعاله من فکر میکردم اگه وارد زندگی شم شاید ادم شم

شوهرم انقدر سر سنگینه الان عادت کرده دیگه از من بدتره

انشالله ی شوهر عین شوهر من گیرت بیاد شوهر خوبیه خیالت راحت 😂

‏در‌ من خری به گل نشسته.

شوهرم انقدر سر سنگینه الان عادت کرده دیگه از من بدترهانشالله ی شوهر عین شوهر من گیرت بیاد شوهر خوبیه ...

چه خوب روی اونم تاثیر گذاشتی نه خواهر مهم نیس عین خودم باشه اصن نشه با صدمن عسل خوردش ولی مولتی میلیاردر باشه😂😂😂

چه خوب روی اونم تاثیر گذاشتی نه خواهر مهم نیس عین خودم باشه اصن نشه با صدمن عسل خوردش ولی مولتی میلی ...

نه نگو اینجوری عین زهرمار باشه پولشومیخای چیکار مطمئن باش از پولشم نفرت پیدا میکنی 

خودش خوب باشه‌پولم خدا میرسونه

‏در‌ من خری به گل نشسته.