2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی خواهر منم همینم واسه همین پیش بقیه اعتبارندارم

تو خانواده

تو باشگاه 

کنار شوهرم

ناراحتم باشم فکر میکنن دارم‌ مسخره بازی درمیارم نمیدونم‌چیکار کنم خیلی با خودم کار کردم خودمو‌ بشگون گرفتم فایده نداشت ذاتمون‌عوض نمیشه حالا خدا اون دنیا جدی بگیره مارو‌ شوخی شوخی نندازه تو‌جهنم 😂

‏در‌ من خری به گل نشسته.

تو خانوادهتو باشگاه کنار شوهرمناراحتم باشم فکر میکنن دارم‌ مسخره بازی درمیارم نمیدونم‌چیکار کنم خیلی ...

بخدا همینم به ترک دیوار میخندم درسارو میوفتم میخندم این ذات ماعه کسی نمیتونه تغیر بده😂😂😂وای توهم تومدرسه میخندیدی مقعنه میکردی تودانت خودتو کنترل کنی

بخدا همینم به ترک دیوار میخندم درسارو میوفتم میخندم این ذات ماعه کسی نمیتونه تغیر بده😂😂😂وای توهم ...

بنده خدا من ختم نمیرم

برمم کسی کنارم نمیاد که نخندن

کلی خانواده شوهرم حرف بارم کردن فامیلامون میمیرن نمیای 

چجوری بهشون بگم عروسشون ی تختش کمه نمیتونه دهنشو‌کنترل کنه

فیلم عروسیمو ببینی انگار از قفس آزادم کردن ی کارهای میکنم که فیلمو به هیچکس نشون نمیدم میگم بذار یادشون بره

‏در‌ من خری به گل نشسته.

بنده خدا من ختم نمیرمبرمم کسی کنارم نمیاد که نخندنکلی خانواده شوهرم حرف بارم کردن فامیلامون میمیرن ن ...

تاپیکای قبلیمو خوندی منم درباره ختم خالم گفتم 

وای خدا فقط فیلم عروسی 😂😂😂😂منم همینم یه حرکتاییی میزنم یه کارایی میکنم که دلم میخاد خودمو اتیش بزنم نه عزیزم این چه حرفیه شما به ابن ماهی