2777
2789
عنوان

بگین لاشی نیسم

124 بازدید | 6 پست

ازینکه دوسپسر سابقم تو زندگیم نباشه واقعا اذیت میشم با اینکه خیلی تو زندگیم ضرر داره و همه میگن اصلا اسمشم نیارم ولی من  باهاش برگشتم و اوکی‌شدم و الان اون فکر میکنه همه چی مثل قبل شده درحالی که اینطور نیست و من فقط میخوام وجودش تو زندگیم باشه

قبلا بخاطرش دور همه ادمای زندگیمو خط کشیده بودم ولی الان رفیقای خودمو دارمم که خیلی هم بهم  نزدیکیم ولی خب اکسمو هم دارم و نمیدونه دورم پسرای دیگه هم که رفیقام هستن و دارم و اگه بفهمه هم خون به پا میکنه

دلم میخواد اذیتش کنم و تلافی کنم با اینکه خیلی از نبودش تو زندگیم اذیت میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو ی آدم سمی هولی عزیزم میخای اینو نگه داری ک بدونی حداقل یکی هس آدم مثه تو زیاد دیدم شما جای اینکه ...

شما نمیدونی این ادم چقدر منو اذیت کرده و چقدر خودشو از چشم همه انداخته منم بعدش با هیچکس وارد رابطه نشدم با وحود همه بدیاشم بازم از نبودش تو زندگیم اذیت میشم و دلم میخواد همیسه تو زندگیم باشه باهاش اوکی شدم دوباره ولی دیگه نمیتونم دوستامو کنار بذارم بخاطرش . خودم دارم اذیت میشم ازینکه فکر مبکنه ما مثل قبل شدیم وووو ....