بچههههه هاااا دارم دیووونهههه میشممم رلم ساعت 11و ربع کم شب مهمونی یود گف گوشیم دارع خاموش میشع بعد دیه خاموش شد همیشه عادت داشت میومد الان بهش زنگ زدم خاموش بود ب اون یکی خطش پی دادم گفت خطش پیش منه خودش نیستم هرچی میگم اسمت چیه نمیگه میگه شاید گوشیش هم پیشم باشه حالا موندم ک گوشیش و دزدیده یا تو راه تصادف کردن واییی بخدا حالم بده الان ساعت ۳شب دارم گریه میکنم چه غلطی بکنمممم بگیدد😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ولی از این مطمعنم شما درک نمیکنین نمیدونم چطور بگم🙂
ببین من همین چن ماه پیش کات کردم همه این بلاها سرم اومده اینا میگفتن این معلومع با چن تا دختره من میگفتم ن شما نمیدونین این خیلی خوبه فرق داره نمیتونم براتون توضیح بدم ک چطوریع اصن دروغ نمیگه ی روز پیشش بودم بغلش بودما قربون صدقه بوس همه چی دقیقنننن شبش هایدم کرد واسه ی دختر دیگه استوری گذاش
پسرا اینجور ضربه میزنن
به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
احتمالش بالاس من خیلی با پسرا حرف زدم فهمیدم جنسشون چیه توبه کردم انق لاشی ان ک نمیتونی درک کنی انقدم سرت بیارن ک اصن این چیزا مهم نباشه برات چ برسه بود و نبودشون پ انق حرص نخور گور باباش
به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...