2777
2789

جاری+مادر شوهر+ زن دایی + عروس خانواده= انفجار

از بس تو نی نی سایت غیبت اینا رو کردن دارم اینو میگم

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایی یه سوال

مادر شما مادر شوهر نمیشه 

شما خواهر شو هر نیستید 

شما جاری نمیشید ؟

یعنی توی سایت همه تک دختر و تک فرزند هستند و با خانواده هایی وصلت میکنن که اونا پر جمعیت هستن ؟

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

خدایی یه سوالمادر شما مادر شوهر نمیشه شما خواهر شو هر نیستید شما جاری نمیشید ؟یعنی توی سایت همه تک د ...

وقتی برادر نداشته باشی ، نه مادرت مادرشوهر میشه نه خودت خواهرش خواهرشوهر میشی 

برادرشوهرت هم ازدواج نکنه جاری هم نمیشی 

خواهر خودت و برادر و خواهرای همسرت هم بچه نخوان و نداشته باشن خاله و عمه و زندایی و زنعمو هم نمیشی 🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وقتی برادر نداشته باشی ، نه مادرت مادرشوهر میشه نه خودت خواهرش خواهرشوهر میشی برادرشوهرت هم ازدواج ن ...

یعنی خانمهای نی نی سایت همشون همینجوری هستن دیگه ؟

یعنی خانمهای نی نی سایت همشون همینجوری هستن دیگه ؟

اونا رو نمیدونم 

ولی اطرافیان من اینجوری شدن اکثرا

ازدواج و بچه صفر 😅

ته تهش یه دونه

نسل قبلیمون هم یا تک بودیم یا نهایت دو تا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اونا رو نمیدونم ولی اطرافیان من اینجوری شدن اکثراازدواج و بچه صفر 😅ته تهش یه دونهنسل قبلیمون هم یا ...

خدا همه رو حفظ کنه 

اخه تقریبا ماه پیش یه تاپیک میخوندم طرف کلی درباره مادر شوهر و خواهر شوهرش فحش و اینها داده بود بعد برادر این خانم خواهر داماد گرفته بود اونم توی سایت بود زنش 

یعنی یه دختر داده بودن یه دختر گرفته بودن 

همو توی همون تاپیک شناسایی کرده بودن و دیگه کل زندگی همو ریخته بودن توی سایت این از اون میگفت این از اون 

بعد دیکه اونقدر فحش و بد بیراه بین این دوتا شد تاپیک ترکید 

خدا همه رو حفظ کنه اخه تقریبا ماه پیش یه تاپیک میخوندم طرف کلی درباره مادر شوهر و خواهر شوهرش فحش و ...

وااااای 🤣🤣🤣

تاپیک اینجا تعطیل شده . چه جنگی تو خونشون راه افتاده 

جای ما خالی 😅

وااااای 🤣🤣🤣تاپیک اینجا تعطیل شده . چه جنگی تو خونشون راه افتاده جای ما خالی 😅

خدا شاهده همه فقط داشتن میخوندن و اون وسط چندتا هم اتیش بیار معرکه بودن 

نزدیک یک ساعت طول کشید بعد دیکه تاپیک ترکید 

ولی فکر کنم بعدش دیگه توی خونه و تلفنی از شرمندگی هم در اومدن 

خدا شاهده همه فقط داشتن میخوندن و اون وسط چندتا هم اتیش بیار معرکه بودن نزدیک یک ساعت طول کشید بعد د ...

البته ما با خنده میگیم جالب بوده 

اما برای هر دو خانواده اتفاق و آبروریزی و جنگ وحشتناکیه

خدا رحم کنه فقط

البته ما با خنده میگیم جالب بوده اما برای هر دو خانواده اتفاق و آبروریزی و جنگ وحشتناکیهخدا رحم کنه ...

یه حرفهایی بهم میگفتن و از زندگی همدیگه و این چیزها که ادم میموند بخدا 

بعد جالب هردو ادعا داشتن تحصیل کرده و اصیل هستن 

تاپیک های هردو رفتم خوندم یعنی شاه جلوی اینها باید لنگ مینداخت اونقدر از لاکچری بودنشون حرف زده بودن .

ولی در کل ادبیات صفر و شخصیت صفر و رازداری صفر و احترام به بززگتر و خودشون صفر