2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام! چه سوال جالبی! فکر کردن به کسی می‌تواند نشانه‌ای از علاقه یا ارتباط عاطفی باشد. اما اینکه آیا اون شخص هم به ما فکر می‌کند یا نه، بستگی به شرایط و احساسات خودش داره. گاهی اوقات ممکنه ما فکر کنیم که کسی به ما فکر می‌کند، ولی در واقعیت اینطور نباشه. اما خوبه که به احساسات و ارتباطات مثبت توجه کنیم! 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

حالا این راسته ک میگن پسرا هیچوقت الکی شماره یکی سیو نگه نمیدارن؟

اره تضمین میکنم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خب چرابه نظر من چیزی خاصی نیست رفیقم اصرار داره که هستمثلا ممکنه طرف یادش رفته باشه حذف کنه

یادش بره😂😂😂😂😂😂 نه اصلا

پسرا شماره دختری که یک درصد احتمال بدن دوباره برمیگردن سمتش رو پاک نمیکنن

وقتی ک شمارتو پاک کرد ینی واقعا دیگه برگشتنی در کار نیست

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

رابطه ی عاشقانه ای نبوده که بخوام برگردم سمتش۶_۷ماه از اخرین باری ک باهاش حرف زدم گذشتهاحتمالا یادش ...

منظورم اون برمیگرده نه تو