2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا عزیزم داری فردا رو هم داری

امشب و فردا اقدام کنم؟

اخه من این ترشح رو نداشتم

دیشب دیدم

و عذرمیخوام ببخشید 

این موضوع باعث میل جنسی هم میشع؟

ببخشیدبازپرسیدم

میخوام مطمعن شم تخمک گذاریه

امشب و فردا اقدام کنم؟اخه من این ترشح رو نداشتمدیشب دیدمو عذرمیخوام ببخشید این موضوع باعث میل جنسی ه ...

تخمک گذاری 

یه درد خیلی کم پیش پهلو ترشح کشدار بی رنگ و بی بو مثل سفیده تخم مرغ این میشه تخمک گذاری 

من با امپولو دارو نشدماین ماه اصلا از حرصم دارو مصرف نکردمالانم نمیخوام امیدوارشمولی شانسموامتحان می ...

عزیزم اگه مشکلی نداشتی میتونی بدون دارو هم باردار بشی ولی بدون استرس باش خواهشاً استرس خیلی بار منفی میزاره 

تخمک گذاری یه درد خیلی کم پیش پهلو ترشح کشدار بی رنگ و بی بو مثل سفیده تخم مرغ این میشه تخمک گذاری

من کمردرد دارم و وشکم درد که فقط گاهی تیرمیکشه

اما ترشح بی رنگ دیگ ندارم

همون دیشب بود فقط

عزیزم اگه مشکلی نداشتی میتونی بدون دارو هم باردار بشی ولی بدون استرس باش خواهشاً استرس خیلی بار منفی ...

دکترم هربارگفت عالی ای فولیکول عالی  داری 

اما نشدم

چون ازبس منتظربودم