2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از همون گل و شیرینی خواستگاری اگر خیلی شدید باشن مشخص میشه.

اگر زرنگ باشن کم کم از حرفاشون میشه متوجه بشید اگر هی بگن فلان چیز گرونه و هی راجع به قیمتا صحبت کنن احتمال زیاد خسیسن.

مثلا چطور؟خب امکان داره برات یک ماه هروز خوراکی و.....بگیره.اما برای حفظ ظاهر.بعد اون روی خودش نشون ...

خوراکی که ارزونه 

خرید گرون برید مشخص میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
از همون گل و شیرینی خواستگاری اگر خیلی شدید باشن مشخص میشه.اگر زرنگ باشن کم کم از حرفاشون میشه متوجه ...

بنظرتون آدمی که وسایل خونه براش مهم باشه.

مکان خونه مهم باشه.

نوع ماشین مهم باشه.

جشن عروسی مهم باشه.

همه اینا هم با خودش باشه تقریبا.

اما مثلا گاهی خیلی خوب خرج کنه وحاضر باشه ببره تفریح مثلا۱۰تمن خرج کنه.

اما گاهیم اصلا خرج نکنه ومناسبت ها بگه دستم خالیه واصلا هدیه ای نخره هرساله یا مثلا دایم تکرار کنه لباس قیمت مناسب بگیر و.....آیا خسیسه؟

خساست تنها ویژگی هست که قابل پنهان کردن نیست به راحتی با چند جلسه رفت و آمد مشخص میشه

بنظرتون آدمی که وسایل خونه براش مهم باشه.

مکان خونه مهم باشه.

نوع ماشین مهم باشه.

جشن عروسی مهم باشه.

همه اینا هم با خودش باشه تقریبا.

اما مثلا گاهی خیلی خوب خرج کنه وحاضر باشه ببره تفریح مثلا۱۰تمن خرج کنه.

اما گاهیم اصلا خرج نکنه ومناسبت ها بگه دستم خالیه واصلا هدیه ای نخره هرساله یا مثلا دایم تکرار کنه لباس قیمت مناسب بگیر و.....آیا خسیسه؟

مثلا بری مسافرت بار اول وحتی پول غذاتم خودت حساب کنی اما بگه دستم تنگه و.....اما بار دوم کامل خودش حساب کنه بدون هزار تمن خرج از جیب طرف مقابل.