2777
2789

شوهرم کمی ناراحتی قلبی داره بعد امروز باید ظهر قرص میخورد یادش رف شب‌ یادش افتاد رفتیم داروخونه دیروقتم بود هرچقد چن جارو گشتیم نداشت اون قرصو حالا ۴ صبح‌ام‌باز باید قرص بخوره نداره ممکنه چیزی بشه اتفاقی بیفته واسش؟ نمیدونم چرا خوابم نمیبره بخدا استرس دارم مث‌دیوونه ها نگاه میکنم ببینم نفس میکشه یا ن🤦🏻‍♀️

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحال شوهرت چه همسر مهربونی داره ان شاءالله چیزی نمیشه ولی صبح برید بگیرید دیگه دغدغه نداشته باشید

توروخدا دعا کن گیر‌بیاد قرصش فردا

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

اصلا هیچوقت نزارین قرص تموم شهاگر الان مشکلی نداره که حله

ن الان خوابه من رو سرش زل‌زدم نگهبانشم‌خدایاااا من چرا استرسیم

اسنپ فود فکر کنم یه قسمت داره برای داروعهنمیدونم میفرستن الان ساعت داره یا نهیه سر بزن🤔

چجوریه نمیدونم تووروخدا بم بگو الان میفرسن ؟ دارن هر دارویی رو؟ 

ن الان خوابه من رو سرش زل‌زدم نگهبانشم‌خدایاااا من چرا استرسیم

مشکلش دقیقا چیه

خوشبحال همسرت که انقدر به فکرشی🙂😍.....نگران نباش هیچی نیست باورت نمیشه من درد شدید قلب دارم همراه با تپش و اصلا هم عین خیالم نیست میدونم یه دفعه کار دستم میده😂😂

مشکلش دقیقا چیهخوشبحال همسرت که انقدر به فکرشی🙂😍.....نگران نباش هیچی نیست باورت نمیشه من درد شدید ...

خداروشکر خیالمو راحت کردی عزیزم بخدا از وقتی خابیده مث‌دیوونه ها چن باری بیدارش کردم الانم بالاسرش مث‌جن نشستم نمیدونم  الان برا مرتبه ی‌دوم باید قرصشو میخورد خدایا استرس بم نده دیگع😭

چجوریه نمیدونم تووروخدا بم بگو الان میفرسن ؟ دارن هر دارویی رو؟

اسنپ دکتر

اسم دارو و دوزش رو مینویسی هر داروخونه داشته باشه دور و برتون تایید میکنه بعد شما پرداخت میکنی میفرسته دم خونتون

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

خداروشکر خیالمو راحت کردی عزیزم بخدا از وقتی خابیده مث‌دیوونه ها چن باری بیدارش کردم الانم بالاسرش م ...

عزیزم خداروشکر که حالش خوبه پس هیچی نیست دیگه آیته الکرسی بخون صلوات بده آروم میشی ذکر یا جبار هم ذهنتو آروم میکنه...الان تو خودت اونو هم استرسی میکنی😂😂

ولی دیگه نزارین قرص تموم بشه همیشه ازش داشته باشید که اینجوری حالت بد نشه از استرس

ضعیفه قلبش؟؟

عزیزم خداروشکر که حالش خوبه پس هیچی نیست دیگه آیته الکرسی بخون صلوات بده آروم میشی ذکر یا جبار هم ذه ...

اره تا یذره بهش فشار بیاد قلبش درد میگیره تپشش‌ خیلی بالا میره ...فردا باید بره سرکار خودم فقط یذره روشن شه هوا میرم میگردم براش میگیرم ممنون از راهنماییت عزیزم♥️

اره تا یذره بهش فشار بیاد قلبش درد میگیره تپشش‌ خیلی بالا میره ...فردا باید بره سرکار خودم فقط یذره ...

خواهش میکنم عزیزم

وای آره منم همینجوریم تازه خیلی وقتا هم بی دلیل اینجوری میشم نگران نباش 

عزیزم شوهر منم مشکل داره و بعضی وقتا عصبی بشه قلبش تیر میکشه بردیم اکو و تست ورزش گفتن یکم دریچش گشاده و قرص دادن ولی از روز اول نخورد گفت نمیخام خودمو به قرصها عادت بدم و همینجوری از اونموقع بدون قرصه و هرازگاهی هم تیرمیکشه و عین خیالش نیست 

با یکی دوبار چیزی نمیشه عزیزم به خودت استرس نده ولی سر فرصت ببر اکو و تست ورزش دقیق میفهمن مشکلش چیه