2777
2789
باید اول بری دفتر خدمات قضایی شکایتتو تنظیم کنی بعد ببری دادگاه بعد قاضی نسبت به شواهد و مدارک اگه ر ...

مدارک چیا ببرم . پرونده ک دستم دادن دارم دیگه . اسم دکتر جراح نوشته اینا .ولی الان نمیتونم ب عموم بگم بره شبا دربیاره واسم بفرسته .چون نمیخوام کسی بدونه دارم شکایت میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزینه شکایت بالاس ؟؟

نه تقریبا الان شده 120 تومن اینا هزینه شکایت ک میری دفتر خدمات قضایی

اصلا هزینه هاش زیاد نمیشه نگران نباش به پولت میرسی

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

عزیزم نتیجه شکایت شما چی شد؟

هیچی دکترم افتاد ب التماس رایگان صفر تا صد برام ترمیم کرد

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

الان راضی هستین؟من همیشه فکر میکردم شکایت از دکتر نتیجه ای نداره

الان از سری قبل بهتره

نه اشتباه نکن اتفاقا جواب میده