2777
2789
اصلا این دکتر اطفال نبود با ی دکتری عمل کرده پای بچمو ک نظام پزشکی ندارن بچمو ناقص کردن الهی لعنتشون ...

به جرم کلاهبرداری و فریب حتما از کارشون از ۶ماه تا چند سال ممکنه محروم بشن 

حتماااا شکایت کن

متاهل🩷🍃
اصلا این دکتر اطفال نبود با ی دکتری عمل کرده پای بچمو ک نظام پزشکی ندارن بچمو ناقص کردن الهی لعنتشون ...

دکتر منم زد رید توی صورتم گردن نمیگرفت منم ادم پیگیری هستم رفتم شکایت کردم افتاده بود به التماس مردک الاغ

شکایتت میره دادگاه نظام پزشکی اونجا هیات جلسه تشکیل میدن

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به جرم کلاهبرداری و فریب حتما از کارشون از ۶ماه تا چند سال ممکنه محروم بشن حتماااا شکایت کن

میدونی تو ی هفته ۲۰۰ تا بچه عمل کرد ک الانه همشون شاکی هستن ولی چون روستایی ساده هستن نمیرن شکایت کنن

قرار بود بما فاکتور بده دروغ میگف ولی شبا کردیم پولو ب حساب نمیدونم پسرخالش بود کی بود . ولی شاهد دا ...

فاکتور مهم نیست

و اینکع چون پول رو کارت ب کارت کردید خودش امتیازع

متاهل🩷🍃
دکتر منم زد رید توی صورتم گردن نمیگرفت منم ادم پیگیری هستم رفتم شکایت کردم افتاده بود به التماس مردک ...

خدا کنه . چقد من واس این بچه زحمت کشیده بودم داشت می ایستاد الان بچه نمیتونه بشینه 

منم کرجم شکایت کردم پرونده رفت تهران امیراباد نظام پزشکی

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

میدونی تو ی هفته ۲۰۰ تا بچه عمل کرد ک الانه همشون شاکی هستن ولی چون روستایی ساده هستن نمیرن شکایت کن ...

شما اگه بتونی اونارو پیدا کنی و راضیشون کنی بیان شکایت کنن کلا امتیازشو ازش میگیرن

متاهل🩷🍃
خدا کنه . چقد من واس این بچه زحمت کشیده بودم داشت می ایستاد الان بچه نمیتونه بشینه

زن نیستی تا تهش نری

اصلا ناامید نشو

تیری در تاریکی

و ابنکه یکم پرونده روند کند داره ولی پیگیر باش

فاکتور مهم نیستو اینکع چون پول رو کارت ب کارت کردید خودش امتیازع

پول شبا به شبا شده از حساب عموی من ب حساب یکی از اونا . دختر عمه ام هم عمل کرده اونم ب همون حساب زده و خیلی ها ک اکثرا میشناسم

زن نیستی تا تهش نریاصلا ناامید نشوتیری در تاریکیو ابنکه یکم پرونده روند کند داره ولی پیگیر باش

حتما میرم جلو این بچه کل امید زندگی منه بخاطر تا کجاها نرفتم اینم میرم. خرجش بالاس؟؟؟

شما اگه بتونی اونارو پیدا کنی و راضیشون کنی بیان شکایت کنن کلا امتیازشو ازش میگیرن

نمیدونم بیان یا نه ولی شاهد داریم کلی . بازبرم جلو احتمالا چندتاشون ک خیلی شاکین بچشون ناقص شده میان جلو

از کجا اقدامکنم؟

باید اول بری دفتر خدمات قضایی شکایتتو تنظیم کنی بعد ببری دادگاه 

بعد قاضی نسبت به شواهد و مدارک اگه رای به نفع شما صادرشه خودشون نامه میزنن برای نظام پزشکی

متاهل🩷🍃