2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل اینجاست تمام رشته های انسانی بجز فرهنگیان بدون کنکورش اومد

یعنی فقط بری ثبت نام کنی دانشگاه آزاد با دیپلم، هر رشته ای که بخوای بخونی 

قدیم یه رشته ای مثل حقوق فقط نوابغ میتونستن برن، رتبه زیر ۱۰۰۰ و اینا

الان حقوق با اون عظمت بدون کنکور شد، یعنی رسما گند زده شد بهش

همه لیسانس حقوق دارن از هر ۱۰ نفر ۵ نفر وکیلن 

یا مثلا حسابداری 

یا مدیریت مالی و .....

تقاضا زیاد شده ، قبلا وقتی میرفت کسی استخدام بشه حسابداری شرکت مثلا فوقش ۳ نفر بودن

الان ۳۰۰ نفر میرن مصاحبه 

چون...

چشمات ارتش هیتلر بود و من، لهستانِ بی دفاع.....

زیر شاخه همین انسانیه ؟ میشه بگین کارشون چطوریع

بله ببین گلم میتونی در اینده شرکت بزنی میتونی مدرس بشی و خیلی پر پوله میتونی تو بخشای نیروی انسانی شرکتا کار کنی میتونی مدیر فروش بشی میتونی کارشناس فروش بشی و شغل های فوق العادی ای داره حتی میتونی تجارت کنی کارت بازرگانی بگیری با خارج معامله کنی 

مشکل اینجاست تمام رشته های انسانی بجز فرهنگیان بدون کنکورش اومدیعنی فقط بری ثبت نام کنی دانشگاه آزاد ...

دقیقا

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
مشکل اینجاست تمام رشته های انسانی بجز فرهنگیان بدون کنکورش اومدیعنی فقط بری ثبت نام کنی دانشگاه آزاد ...

همون فرهنگیانش رو هم انقدر از ماده ۲۸ استخدام کردن و برای یه سری اقشار تو خود کنکور فرهنگیان سهمیه قائل شدن مثل یه سهمیه جدید ک اومده برای ایناس ک تو حوزه هستن

که تو همونم توی دانشگاهش دست از پا خطا بشه طرف رو تعلیق میکنن یا حتی اخراج

چون میدونن ورودی های دیگه بازه